To je to što me zanima!

U Međimurskoj županiji danas je 115 novih služajeva zaraze

U Županijskoj bolnici Čakovec u protekla 24 sata hospitalizirano je šestero, a otpušteno osmero pacijenata, dok su dva pacijenta na invazivnoj respiraciji
Vidi originalni članak

U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata zabilježeno je 115 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a nije bilo umrlih covid pozitivnih osoba, priopćio je u četvrtak županijski Stožer za civilnu zaštitu.

STANJE PO ŽUPANIJAMA U Istri su umrle dvije osobe, potvrđeno još 70 novozaraženih

Prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata obrađena su 222 uzorka, od čega je evidentirano 109 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2, što je 49,1 posto pozitivnih od broja testiranih. Iz drugih županija prijavljen je jedan pozitivan nalaz kod osobe s prebivalištem ili boravištem u Međimurskoj županiji. Brzim antigenskim testiranjem potvrđena su četiri pozitivna nalaza na SARS-CoV-2, dok je na temelju kliničke slike bolest dijagnosticiran kod jedne osobe.

U protekla 24 sata oporavilo se šest osoba i broj pozitivnih na današnji dan je 1 725.

STANJE PO ŽUPANIJAMA Bjelovar: U županiji potvrđen 51 novozaraženi koronavirusom

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 50 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je šestero, a otpušteno osmero pacijenata, dok su dva pacijenta na invazivnoj respiraciji.

Građani se i dalje mogu cijepiti svakim radnim danom svim dostupnim cjepivima od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

STANJE PO ŽUPANIJAMA Virovitičko-podravska županija: Nova 24 slučaja zaraze koronom

U subotu, 26. veljače, cijepljenje će se organizirati na cijepnom punktu u školskoj sportskoj dvorani u Murskom Središću od 9 do 13,30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare