To je to što me zanima!

U Međimurskoj županiji nova 62 slučaja zaraze koronavirusom

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 pacijenata. U protekla 24 sata hospitaliziranih nije bilo, otpuštena je jedna osoba, a jedan pacijent je na invazivnoj respiraciji
Vidi originalni članak

U Međimurskoj županiji je u posljednja 24 sata koronavirus potvrđen kod 62 osobe, priopćio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.

Po podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, obrađeno je 166 uzoraka, od čega je evidentirano 55 pozitivnih nalaza, što je 33,1 posto pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je sedam pozitivnih pacijenata.

U protekla 24 sata oporavile su se 52 osobe, a broj pozitivnih na današnji dan je 333.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 pacijenata. U protekla 24 sata hospitaliziranih nije bilo, otpuštena je jedna osoba, a jedan pacijent je na invazivnoj respiraciji.

Stožer je priopćio da se sutra neće provoditi cijepljenje te da će se od travnja građani subotom moći cijepiti samo u Čakovcu, i to prve subote u mjesecu, pa će tako 2. travnja cijepljenje biti organizirano u trijaži Županijske bolnice Čakovec od 10 do 12 sati, a u subotu, 7. svibnja, u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije u istom terminu.

Požeško-slavonska županija- 15 novih slučajeva zaraze

Stožer civilne zaštite Požeško-slavonske županije u petak je potvrdio 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom u toj županiji.

U toj županiji od zaraze koronavirusom  se liječi 89 osoba, od kojih je  šest osoba na bolničkom liječenju.

Mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaćeno je 35 osoba.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare