To je to što me zanima!

Otkrili uzrok požara brodice u Medulinu: Zbog iskrenja su se zapalile benzinske pare

U požaru u medulinskoj luci prošli tjedan izgorjelo je pet brodica, dok je jedna nagorjela. Na brodu na kojem je bilo troje Nijemaca došlo je do eksplozije, a nakon što su skočili s broda, vatra se proširila
Vidi originalni članak

Nakon što je jučer iz mora izvađeno plovilo koje je potonulo dok je izbio požar u lučici u Medulinu, policijski službenici su zajedno s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavili očevid.

POGLEDAJTE VIDEO: U požaru u medulinskoj luci izgrojelo pet brodica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utvrdili su kako je požar izbio u motornom prostoru, a uzrok požara je iskrenje i zapaljenje benzinskih para uslijed rada motora, što je dovelo do eksplozije i naposljetku požara na plovilu, priopćila je PU Istarska.

Podsjetimo, u četvrtak oko 14.20 sati u tom turističkome mjestašcu koje se nalazi nedaleko od Pule buknuo je požar na jednom plovilu, a vatra se proširila na još nekoliko njih. Gorio je i mol za koji su brodice bile privezane.

JOŠ ISTRAŽUJU EKSPLOZIJU Buktinja u Medulinu: 'Svi su gledali kako gorimo. Nitko nije pomogao dok smo se spašavali'

Na plovilu su u tom trenutku nalazili 52-godišnji njemački državljanin te dvije njemačke državljanke u dobi od 46 i 25 godina. Skočili su u more i na sreću, nisu zadobili ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Derim. 31.08.2021.

    Taman sam se se guštao sa jednim komadom na brodici-kad je nesto puklo i počela frka-jedva sam gaće našao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare