To je to što me zanima!

U Meksiku preminuo treći sin posljednjeg austrijskog cara

Felix von Habsburg preminuo je samo dva mjeseca nakon svog starijeg brata Otta, koji je u srpnju svečano pokopan u Beču. Još se ne zna gdje će Felixa sahraniti
Vidi originalni članak

Treći sin posljednjeg austrijskog cara Karla I. Felix von Habsburg-Lothringen preminuo je u utorak u 95-godini u San Angelu u Meksiku, a njegova osmrtnica objavljena je danas u Beču, piše austrijski Die Welt.

Felix je preminuo samo dva mjeseca nakon svog starijeg brata Otta, koji je u srpnju svečano pokopan u Beču. Felix tada nije mogao doći na pokop zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Inače, posljednji sin svrgnutog austrijskog cara rođen je 31. svibnja 1916. godine, bio je bankar u Meksiku, a u braku s Annom-Eugenijom von Arenberg imao je sedmero djece. Gdje će i kada biti pokopan, još se ne zna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • -mariela- 08.09.2011.

    Nije nikakva tajna njihovog dugog zivljenja.U njemackoj 100njaka koliko hoces,dok 90njaci jos samostalno zivu i brinu se o sebi.Zasto? Puno faktora utjece na to. To su jako disciplinirani ljudi. Uredan zivot. Sve na vrijeme i lijeganje i ustajanje. Nema prejedanja,nema pijancenja. Redovno se ide ljecniku i postuje se ono sta on kaze. Ne bacaju lijekove koje dobiju kao nas narod jer vjeruju da ce ih to otrovat:-)..Sami jako puno rade na sebi.Ono sto ne mogu promjenuti,jednostavno prihvate i ne trose sebe radi nemoguci stvari.

  • Velečasni 1 08.09.2011.

    Ne samo lijekovima nedostupnim pučanstvu.Prvo,imaju obilje novaca i ne moraju misliti što će sutra jesti.Drugo,nisu se vrući napili vode za života.Tako možeš doživjeti 100g.Radi ti u rudniku,pa da te pitam koliko dugo ćeš potrajati.

  • optimist2 08.09.2011.

    Čemu ti gušteri mogu zahvaliti toliko doživljenu starost? Neradu,tekili ili ispijanju tekućina koje ljudi ne piju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare