To je to što me zanima!

U Ministarstvu skupljaju papire, a sin čeka majku...

Odjel za pomilovanja Ministarstva pravosuđa je počeo skupljati dokumente, od kojih će sastaviti izvješće o molbi za pomilovanje majke V. S. (28)
Vidi originalni članak

Postupak je u tijeku, a koliko će trajati, ne možemo znati. To ovisi o svakom pojedinačnom slučaju, kaže Vesna Dovranić, glasnogovornica Ministarstva pravosuđa. Odjel za pomilovanja Ministarstva počeo je prikupljati dokumente, od kojih će sastaviti izvješće o molbi za pomilovanje majke V. S. (28), koja u zagrebačkom zatvoru odslužuje osmomjesečnu kaznu zbog posredovanja u preprodaji marihuane. Sina (1) je ostavila na čuvanje prijateljici iz Rijeke. Iz zatvora je poslala molbu za pomilovanje. Izvješće će Ministarstvo poslati komisiji za pomilovanja predsjednika Stjepana Mesića. Moraju navesti podatke o osuđenici, među kojima i obiteljske prilike, opis kaznenog djela i podatke o presudi. Unutra će pisati i prijedlog ministra Ivana Šimonovića.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bosutsko 26.06.2009.

    mamu ko šiša ali mi je čeda žao i zbog toga glupsoni trebate ubrzat svoje guzice njemu nemožeš dokazati da je mama kriva i da je nema

  • clara 26.06.2009.

    Ma situacija je u k...., medijski eksponiran slučaj...ali ako žene u Hrvatskoj kad ubiju muža dobiju par godina što bi onda diler marihuane trebao na robiju?! I nemojte previše moralizirati, jer se klADIM DA MEĐU NAMA OVOG TRENA IMA BAREM 20 % NAPUŠENIH!

  • gremljin 26.06.2009.

    svi vi veliki pravednici od \"makarske\" pa do \"anaconde\" , riječ je o tome da DRŽAVA uništava malo dijete...zašto? zato jer će ova svinjarija ( kako drugačije nazvati to nego SVINJARIJOM ako se čeka sa kaznom 9 godina??? jel to onda pravda kakvu želite? ) naškoditi dijetetu koje če imati traume ma što mi mislili o tome. sigurno će STVORITI potencijalnog psihički slomljenog i nesigurnog klinca koji će završiti ili u zatvoru ili u odgojnom domu, a već i u startu ima sve predispozicije za to jer kao što čitamo živi bez oca, a sad mu uzimaju i majku. pa ako je to PRAVDA koju želite onda ništa drugo osim života u ovoj korumpiranoj i mafijaškoj državi niti ne zaslužujete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare