To je to što me zanima!

U Moskvi za vrijeme molitve privedeno oko 300 muslimana

Vladimir Putin izjavio je kako se Rusija mora boriti protiv 'ekstremista koji pod okriljem radikalizma, nacionalizma i separatizma nastoje razdvojiti rusko društvo'
Vidi originalni članak

Ruske sigurnosne snage uhitile su oko 300 muslimana za vrijeme molitve u Moskvi, među njima bilo je 170 stranaca, izvještava Upi

Predsjednik Vladimir Putin koji je naredio akciju, izjavio je kako se Rusija mora boriti protiv 'ekstremista koji pod okriljem radikalizma, nacionalizma i separatizma nastoje razdvojiti rusko društvo'. 

Posebno je istaknuo kako će se nastaviti provođenje sigurnosnih mjera u području Sjevernog Kavkaza, vojni i policijski dužnosnici su najavili kako će se mjere sve više pojačavati zbog Zimskih olimpijskih igara 2014. godine u Sočiju. 


Idi na 24sata

Komentari 9

  • maxinga 11.06.2013.

    Tako treba i kod nas u Hrvatskoj kada bude štrajk umjesto galame i dreke moliti Oče Naš neka se nekome od potičara povrača!!!

  • prdr 10.06.2013.

    Nisam znao da i ruski pravoslavci mrze muslimane toliko da ih i za vrijeme molitve hapse.Kod nas bi protestirale udruge zbog brojanja krvnih zrnaca,pa bi morali uhapsit i kojeg katolika.

  • Draculaa 10.06.2013.

    Ustat pa rec Putin !

Komentiraj...
Vidi sve komentare