To je to što me zanima!

U mrtvačnici bila 15 sati: Bebu htjeli pokopati, a ona zaplakala

Kina: An An je rođen prerano. U bolnici je bio 23 dana, a onda su ga odnijeli kući. Stanje mu se pogoršalo. Kada su ga vratili u bolnicu, proglašen je mrtvim
Vidi originalni članak

An An je rođen prerano u bolnici u Kini 8. siječnja. Proglašen je mrtvim 4. veljače. Pripremali su ga za kremiranje, a onda su ga čuli kako plače. U mrtvačnici je na minus 12 stupnjeva proveo 15 sati. Odmah su ga vratili u bolnicu. Mediji su 12. veljače pisali kako je dječak živ i da se nalazi u bolnici na intenzivnoj njezi.

Dječak je pri porodu bio težak manje od kilograma. U inkoubatoru je bio 23 dana, a onda su ga roditelji htjeli odnijeti kući na proslavu nove godine.

Tada mu se stanje pogoršalo. Otac Lu ga je odmah odvezao nazad u bolnicu. Liječnici su zaključili da je bebi stalo srce pa su je proglasili mrtvom. Otac je tijelo zamotao u odjeću i stavio ga u vreću te odnio u mrtvačnicu. Nakon 15 sati, kada su bebu počeli pripremati za pogreb, čuli su ju kako plače. Pedijatar Chen rekao je novinarima da radi već 20 godina i da nikada nije vidio tako nešto, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 10.03.2016.

    Mirakul

  • lilyan 07.03.2016.

    na žalost, mislila sam da uz modernu tehnologiji proglasiti nekog mrtvim u bolnici nije moguće, kako je preživio u kesi, bez dobrog dovoda kisika i na tolikom minusu nije mi jasno. Inače, roditelji totalno neodgovorni prema bebi-kakva proslava ako je dijete na intenzivnoj-životno ugroženo?

  • uvela ruža 07.03.2016.

    Neodgovorni roditelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare