To je to što me zanima!

U naletu autobusa na cesti kod Pleternice poginula biciklistica

Na mjesto nesreće ubrzo je stigla Hitna pomoć, ali je liječnička ekipa samo mogla proglasiti smrt. Zasad se ne zna je li žena nosila reflektirajući prsluk i kacigu
Vidi originalni članak

U srijedu oko 19 sati na cesti između Požeške Koprivnice i Ratkovice kod Pleternice autobus je naletio na biciklisticu koja se kretala uz rub kolnika na neosvijetljenom dijelu ceste. Od siline udara žena je na mjestu poginula. 

Kako doznajemo, radi se o ženi starijoj od 65 godina. Na mjesto nesreće ubrzo je stigla Hitna pomoć, ali je liječnička ekipa samo mogla proglasiti smrt. Zasad se ne zna je li žena nosila reflektirajući prsluk i kacigu. Promet tom ravnom dionicom ceste je zatvoren zbog policijskog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • TomicaŠaško 08.10.2015.

    tragedija je kad netko strada u prometu,i onda se poćinje povlačiti dali je imal ovo ili ono dali je ovaj pijan ili brzo vozio.no uglavno nebi joj pomogla nikakva kaciga ali da je možda bicikl bio pravilno osvjetljen ili da je nosila prdluk bila bi uočljivija i tragedja bi se vjerojatno izbjegla.

  • novkovka 08.10.2015.

    neznaju za prsluk i kacigu.pa nije joj nitko skidao prsluk ako ga je imala.a i svi vozači bi trebali malo više paziti kad voze.

  • sol 08.10.2015.

    ironija, prsluk, kaciga? nitk se ne pita koliko je novaca uzeto za izgradnje, cesta i bicik, staza, a nema ih, tamo su ceste posebno uske, netko je racunao 10 cm uza, 30 km puta XXX miloncek, a na biciklu treba jos i pojas, airbeg, zastitno odjelo, steta zivota, nikad jos nisam cuo, procitao da je kriva cesta, da je uska, puna rupa, klizavi asfalt uvijek je nesto krivo, ali cesta, nikad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare