To je to što me zanima!

Poginula pred kućnim pragom, na stariju ženu naletio Pontiac

U naletu automobila u mjestu Funtana, na cesti između Poreča i Vrsara, u četvrtak je poginula starija žena. Promet je na tom dijelu ceste jedno vrijeme bio u prekidu
Vidi originalni članak

Starija žena I.B. iz Funtane nedaleko od Poreča, poginula je u četvrtak nešto iza podneva pod kotačima nailazećeg automobila samo 20-ak metara od svog kućnog praga. Nije joj bilo spasa. Liječnici su mogli samo konstatirati smrt.

Na nju je u naselju Funtana, na cesti između Poreča i Vrsara, u lijevom zavoju gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza, svojim Firebird Pontiacom naletio vozač B.M. iz Vrsara. 

Policija utvrđuje okolnosti nesreće o čemu će ovisiti hoće li i kako vozač odgovarati za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. 

Zbog policijskog očevida prometnica kroz Funtanu je bila zatvorena za sav promet i vozilo se obilaznim ulicama.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • AnitaMaras 14.11.2014.

    Pridržavao se ograničenja, on je poznat po tome da polako vozi zato ne pišite gluposti kad niste informirani.Hvala bogu pa ima dosta svjedoka koji će potvrditi isto. I da pravda i istina će izaći na vidjelo jako brzo i jedva je čekam. Na kraju nije bitno šta se priča nego tko priča...

  • AnaBaf 14.11.2014.

    nemojte komentirati ako ne znate sto se desilo i ta starica je moja baka, ali to sada nije bitno, i nije prelazila preko ceste nije ni bila na cesti, i ovom doticnom gospodinu je svejedno jer se mojoj obitelji nasmijao u facu kao da je macku pregazio a ne covijeka. ogranicenje brzine je na tom mjestu 30 a nemoguce je ubiti osobu 30 na sat, nema tragova kocenja znaci nije ju vidio. a ne vjerujem da nije bila brzina jer na tom djelu ceste 90 posto ljjudi voze ko divljaci. stoga ne komenirajte ako nemate sta pametno napisat. te nije mlađi gospodin nego umirovljenik. kako onda objasnjavate da je marama i staka pored ceste a ona na sred ceste i kao pala pod auto a na autu razbijen far. logicno bi bilo da je onda branik udubljen ili razbijen.

  • liliana 13.11.2014.

    Da je vozio normalno nebi poginula.To je naselje.Tu se pretpostavlja da na cesti može biti nešto ili netko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare