To je to što me zanima!

U naletu vlaka na kamion lakše ozlijeđen vozač (54) kamiona

Putnički vlak koji je vozio na relaciji Zagreb-Koprivnica na kamion zagrebačkih registarskih oznaka naletio je oko 15.40 sati. Kamion se zarotirao za 180 stupnjeva
Vidi originalni članak

U naletu vlaka na kamion u selu Prikraj Križevački lakše je ozlijeđen vozač kamiona (54) koji je prevezen u koprivničku Opću bolnicu. Strojovođa (27) nije ozlijeđen. Kako doznajemo, vozaču kamiona je rasječeno čelo. 

Putnički vlak koji je vozio na relaciji Zagreb-Koprivnica na kamion zagrebačkih registarskih oznaka naletio je oko 15.40 sati na označenom prijelazu. Udario ga je u zadnji desni kraj i zarotirao za 180 stupnjeva. Mještani kažu kako je prijelaz uredno označen, ali mnogi vozači ignoriraju upozorenja. Strojovođa je prije prijelaza i potrubio kako bi najavio prolazak vlaka. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kameni011 18.07.2012.

    U slucaju da se kamion zabio u vlak onda je kamion naletio na vlak..a ako se vlak zabio u kamion onda je vlak naletio na kamion..iako strojovoda nije ništa kriv jer svi znamo da je zaustavni put lokomotive ako ide 60 km/h preko 100m

  • IvanBazulic 18.07.2012.

    nije tu doslo do naleta vlaka na kamion, vec je kamion podletio pod vlak. dajte shvatite da je vlak UVIJEK neduzan, a vi ovakvim debilnim izjavama potencirate odgovornost strojovodje vlaka. dalje, u naslovu teksta pise da kamiondzija ima 27 godina, a onda u samom tekstu pise da strojovodja ima 27. tko tu koga, pitam se ja?! trece, svim mulcima koji bez gledanja prelaze prugu: neka im ovo bude upozorenje.

  • bubamara22 17.07.2012.

    sad sam tek skužila koliko sam zapravo lako mogla nastradati u zadnjem vagonu...Lord is great!

Komentiraj...
Vidi sve komentare