To je to što me zanima!

U nesreći poginuo vozač (26), dvoje ljudi je teško ozlijeđeno

Nesreća je bila na južnom kolničkom traku autoceste Zagreb-Lipovac kod Sl. Broda. Golf je udario u kamion koji je vozio ispred njega. Policija istražuje uzrok sudara
Vidi originalni članak

Vinkovčanin (26) je poginuo, a trojica njegovih sumještana su ozlijeđeni u teškoj prometnoj nesreći u petak u 2,35 sati na južnom kolničkom traku autoceste Zagreb-Lipovac kod Slavonskog Broda u blizini odmorišta Marsonia. U policiji kažu da je poginuli vozač upravljajući Golfom vinkovačkih registracijskih oznaka izgubio nadzor nad vozilom i zabio se u kamion iz Turske koji je ispred njega vozio u istom smjeru.

Vozač je poginuo na mjestu nesreće, a jednog od njegovih suputnika u Golfu, teško ozlijeđenog i životno ugroženog 24-godišnjaka iz Vinkovaca, vozilom hitne pomoći odmah su prevezli u bolnicu u Zagreb. Dvojicu preostalih Vinkovčana iz smrskanog Golfa, teško ozlijeđenog 23-godišnjaka i lakše ozlijeđenog 30-godišnjaka, zadržali su na liječenju i pretragama u bolnici "Dr Josip Benčević" u Slavonskom Brodu.

U policiji sumnjaju da je uzrok nesreće neprilagođena brzina te da je, eventualno, vozaču Golfa neposredno prije sudara na odlično osvijetljenom dijelu autoceste pozlilo.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jingsaw 03.09.2011.

    jos nismo ni prosle prijatelje prebolili a sad ode i ti denise pa zasto nam se to dogadja boze :( ako je na onom svijetu bolje budi uvijek nasmijan kao sto si i na ovome bio . iskrena sucut obitelji maras

  • malamaza_1 02.09.2011.

    jučer mi pogine frend kod broda 23g,sada maras.....pa kuda vodi ovo više....počivau u miru

  • dignjaci 02.09.2011.

    strašno, tako dobar dečko, počivaj u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare