To je to što me zanima!

U nesreći u Vrbovcu poginuo je mladi vatrogasac: 'Skupa smo igrali nogomet, bio je predobar'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladić (19) zbog brzine nije uspio svladati zavoj, zbog čega se najprije zabio u teretni auto, a zatim udario u most odvodnog kanala. Vozač (67) teretnog automobila teško je ozlijeđen, a kolege se opraštaju od mladića
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija iznijela je detalje tragične prometne nesreće u Vrbovcu u kojoj je jučer poginuo 19-godišnjak, a teško je ozlijeđen i 68-godišnji vozač teretnog automobila u koji se mladić zabio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozio je Alfa Romeo zagrebačkih registraicija, kad je u desnom zavoju u Bjelovarskoj ulici zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu.

AUTO ZDROBLJEN U teškom sudaru kod Zagreba poginuo čovjek: 'Ovo je strašno, izvlačili su ih iz potoka...'

- Krećući se kolnikom u desnom zavoju uslijed neprilagođene brzine, 19-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom te naletio na teretni automobil marke „Citroen“ zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 68-godišnjak, da bi potom sletio s kolnika i udario u rub mosta odvodnog kanala - stoji u policijskom priopćenju.

Bio je mladi vatrogasac: 'Kao mali smo zajedno igrali nogomet'

Pripadnici DVD Donje Dvorišće na Facebooku su se u dubokoj tuzi oprostili od svog kolege.

- Bio je uvijek tako vedar i nasmijan, mislim da ću to najviše pamtiti. Skupa smo igrali nogomet kao mali, a u DVD-u je od sedme godine. Išli smo zajedno na natjecanja, u školu, igrali se u šumi. Nedavno je baš položio stručni ispit za vatrogasca, znam da je bio baš sretan zbog toga. U zadnje vrijeme nismo se puno vidjeli, sve nas je to potreslo - rekao nam je njegov prijatelj i kolega iz DVD-a Mateo Jambrečec.

- S teškom boli u srcu javljamo da je u 20. godini života tragično preminuo naš vatrogasac, dugogodišnji član DVD-a Donje Dvorišće David Mandić. Dragi naš Davide, neka ti je laka hrvatska gruda - napisali su u Facebook objavi uz izraze sućuti obitelji.

'Ovo je strašno, izvlačili su ih iz potoka'

Čitatelj koji nam je poslao snimke svjedočio je tragičnom prizoru.

- Baš je teški sudar, vatrogasci su izvlačili ljude iz potoka, to je nešto strašno - prokomentirao je jučer.

Do nesreće je došlo u ponedjeljak oko 8.30 sati, a za promet je bila zatvorena uža zona, pri čemu se promet odvijao okolnim pravcima.

Idi na 24sata