To je to što me zanima!

U Neumu uhitili Mirzada Brkića, sina Hanke Paldum: Maltretirao djevojku, prisiljavao je na seks?

Brkić je od ranije poznat javnosti po svojim ispadima. Kriv je za prometnu nesreću u siječnju 2014. godine u kojoj su teško ozlijeđene tri pješakinje. Nakon sudara su ga testirali na drogu te su mu u krvi pronašli psihoaktivne supstance amfetamina
Vidi originalni članak

Mirzad Brkić (36), sin pjevačice Hanke Paldum, uhićen je u Neumu zbog sumnje da je fizički i psihički maltretirao djevojku (26) te je prisiljavao na seksualni odnos, doznaje Bljesak.info.

Policiju je pozvala djevojka u čijoj je kući u Neumu bila maltretirana djevojka, inače njezina gošća.

Informacije o prijavi i uhićenju su potvrdio je Ljudevit Marić, glasnogovornik iz MUP-a hercegovačko neretvanske.

JEZIVI ZLOČINI Gnjusno zlostavljali i iskoristili djecu: Optužili petero ljudi za zločine u središnjoj Hrvatskoj

-  Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gdje stanuju jedna muška osoba M.B. iz Sarajeva tijekom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretirala njenu gošću iz Sarajeva - rekao je Marić nadodavši da u prijavi stoji da ju je protiv njene volje prisiljavao na intimni odnos. 

Mirzada su službenim vozilom prevezli u Mostar. Policijski službenici kriminalističke policije MUP-a hercegovačke neretvanske županije istražuju slučaj.

Inače, Brkić je od ranije poznat javnosti po svojim ispadima. Kriv je za prometnu nesreću u siječnju 2014. godine u kojoj su teško ozlijeđene tri pješakinje. Nakon sudara su ga testirali na drogu te su mu u krvi pronašli psihoaktivne supstance amfetamina. Brkić navodi kako on nije kriv, a sud je naložio liječenje u psihijatrijskoj klinici te oduzimanje vozačke na jednu godinu. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 08.09.2021.

    sudbina svih podobnih

  • sasa66 07.09.2021.

    Pa ne je.. ljep nego uporan. A po ovom se vidi da je uporan... ali i naporan

  • Usora1 07.09.2021.

    Mirzad ili Mirsad ? a fino ga odgojila nana

Komentiraj...
Vidi sve komentare