To je to što me zanima!

U Njemačkoj sude Hrvatu jer je seksualno zlostavljao pokćerku

Sudac Oliver Weik je suđenje prekinuo te je naredio da se Hrvata privede na sud no ta će se odluka povući ako optuženik dostavi liječničku potvrdu o bolesti u roku od tri dana
Vidi originalni članak

Na Okružnom sudu u njemačkom Pforzheimu počelo je suđenje Hrvatu (69) kojeg terete da je seksualno zlostavljao pokćerku. Suđenje je počelo u četvrtak no Hrvat se nije pojavio. On je preko odvjetnika Mathiasa Bürcklea poručio da se nalazi u domovini te da je htio doći na sud, ali da ima gripu pa zato nije mogao putovati.

Odvjetnik nije pojasnio je li supruga 69-godišnjeg Hrvata i majka djevojke koja ga optužuje za seksualno zlostavljanje, piše Fenix magazin.

Sudac Oliver Weik je suđenje prekinuo te je naredio da se Hrvata privede na sud no ta će se odluka povući ako optuženik dostavi liječničku potvrdu o bolesti u roku od tri dana. Odvjetnik je rekao da će se njegov klijent pojaviti na idućem ročištu koje je zakazano za za 21. studenog.

Tužitelji su Hrvata optužili zbog seksualnog zlostavljanja pokćerke koje se počelo 2000. godine u Pforzheimu dok je ona još bila maloljetna. Nije navedeno koliko je godina tad imala. Tužitelj je kazao kako se seksualno zlostavljanje dogodilo i dvije godine kasnije, odnosno 2002.godine. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nori 🖖 16.11.2019.

    Hrvat Oršuš

  • pacifista 15.11.2019.

    Ne kužim čemu isticanje nacionalnosti ? To je SILOVATELJ bez obzira na nacionalnost !!

  • 15.11.2019.

    Eto prva vijest da je počela sezona gripe u RH! Sad je naravno bolestan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare