To je to što me zanima!

U noćnom klubu pretukli su trojicu i teško su ih ozlijedili

Kako doznajemo, napadači nisu bili naoružani, nego su mladiće tukli rukama i nogama gdje su stigli. Žrtve tvrde da ni s čim nisu izazvali napad, nego su ih napali bez povoda
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelji u subotu su oko 4 sata u noćnom klubu na Trnjanskoj cesti u Zagrebu napali tri muškarca u dobi od 32, 34 i 36 godina. Ozlijeđene muškarce prevezli su u KB Sestre milosrdnice, gdje su liječnici utvrdili da su 34-godišnjak i 36-godišnjak teško ozlijeđeni, dok je 32-godišnjak prošao s lakšim ozljedama.

Budući da kriminalistička obrada još traje iz zagrebačke policije nisu željeli iznositi više informacija. Kako doznajemo, napadači nisu bili naoružani, nego su mladiće tukli rukama i nogama gdje su stigli. Žrtve tvrde da ni s čim nisu izazvali napad, nego su ih napali bez povoda. Policija još utvrđuje sve okolnosti nesretnog događaja i traga za napadačima.     

Idi na 24sata

Komentari 88

  • tuki1 18.12.2017.

    Pa tko traži taj i dobije nije bezveze dobio a ovi što pišu iza skrivenih profila nek se pokažu.Lako je konkurenciji na ovaj način pljuvat po dečkima što rade svoj posao.A dotični bi bogao se sam doć i ispričat koji je dobio ako nije kriv a ne da ga drugi brane.

  • VeraBrekalo 18.12.2017.

    Tragaju,pa valjda imaju kamere,nisu pucali,tukli su rukama i nogama,dakle trajalo je to duze vremena

  • onaija 18.12.2017.

    i sad to osuditi na doživotnu robiju i ma sve vjesti stavit pa ti divljaj začas bi bilo mira dođeš na pivu i manijaci ti slome kičmu za 6 mjeseci uvjetnog

Komentiraj...
Vidi sve komentare