To je to što me zanima!

U novom broju otkrivamo kako je Čačić stekao prvi milijunčić

U 24Expressu je i reportaža o djeci začetoj medicinski potpomognutom oplodnjom, kao i istraživanje što su kriminalisti propustili u istrazi o ubojstvu Hrvoja Turibaka
Vidi originalni članak

Pipi Vrh, Prvi potpredsjednik Vlade, prvi se put razbio u Alfi Romeo u vrijeme dok je Titekov sin Mišo vozio Fiću. Na koji je način uspijevao zaraditi 200.000 kuna mjesečno?

Otkrili smo tajnu Čačićeva prvog milijuna! Rajko Ostojić priznaje kako je plakao zbog napada na zakon o potpomognutoj oplodnji! U 24sataExpressu je i velika reportaža o djeci začetoj medicinski potpomognutom oplodnjom, kao i istraživanje što su sve kriminalisti propustili u istrazi o ubojstvu Hrvoja Turibaka. Otkrivamo i kakvu je budućnost Hitler namijenio Hrvatima. Tu je i sadržaj hit romana o seksi vampirima “Mjesec boje krvi”, a i velika tema o 50 godina The Rolling Stonesa.

I još dar: knjiga mozgalica! Sve za 6,99 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 21.07.2012.

    od prodaje grincajga na placu??

  • OS2002MJ 20.07.2012.

    otac mu je bio jedan od glavnih komunističkih dužnosnika šezdeseti i komunjarinom sinu nitko nij smio dati četvorku a kamoli troku takva alfa koju je slupao kod Vinkovaca u šumi spačva tih godina bila bi danas u rangu BMW petice mislim da je to tajna negovog uspona a na žalos večine hrvata i jedan dio mađara . poslije lupanja alfe mladi skojevac je otišao sa drgovima na duže putovanje po zapadnoj evropi kao i sva dijeca današnjih lopova koji siu SMRT po hrvatskoj jadna majka onome tko im je na putu jeroni nose oglavine kao konji (konji oprostite na usporedbi s ovima neču reći ljudima)

  • gricic 20.07.2012.

    Pred izbore niste objavljivali ovakve clanke

Komentiraj...
Vidi sve komentare