To je to što me zanima!

'U novom projektu nam lepi penezi stojiju na raspolaganju'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras rekao je kako je Poduzetnički impuls usmjeren poticanju poduzetništva i obrta kroz 25 mjera bespovratnih potpora
Vidi originalni članak

Na sjednici Vlade u četvrtak predstavljen je projekt poticanja poduzetništva u 2012. Nazvan je 'Poduzetnički impuls'.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras rekao je kako je Poduzetnički impuls usmjeren poticanju poduzetništva i obrta kroz 25 mjera bespovratnih potpora. Vrijednost plana je 376.505.960 kuna. Od tog novca 320 milijuna kuna osigurat će se iz državnog proračuna, a 50 milijuna kuna iz sredstava Europske unije.

Veliku ulogu u projektu imat će Hrvatska agencija za malo gospodarstvo (HAMAG). Ministar je iznio podatke prema kojima u Hrvatskoj 99 posto svih tvrtki čine male i srednje velike tvrtke.  

- Taj segment poduzetništva zapošljava preko 60 posto zaposlenih, a njegovi gospodarski subjekti daju preko 40 posto hrvatskoga izvoza. Kak bi se reklo, lepi penezi nam stojiju na raspolaganju - rekao je premijer Zoran Milanović.


Idi na 24sata

Komentari 20

  • kizo1007 22.03.2012.

    klasična navlakuša, dam ti prvo mrkvu a onda oderi bičem dok ne odneseš gaće na štapu

  • Car Mrgud 22.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gricic 22.03.2012.

    Gle zokia kak je sretan,netko mu obecao lizalicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare