To je to što me zanima!

U Novom Sadu srednjoškolca (16) isjekli mačetom i sjekirom

Svađa mladića na ulici izbila je oko 17 sati, a uskoro se pretvorila u fizički obračun. Jedan od mladića je potegao mačetu, dok je drugi izvadio sjekiricu, kažu očevici
Vidi originalni članak

Srednjoškolac M.M. (16) teško je ranjen i bori se za život nakon što su ga u ponedjeljak popodne u novosadskom naselju Grbavica napali vršnjaci i izrezali mačetom. Kako piše Blic, svađa mladića na ulici izbila je oko 17 sati, a uskoro se pretvorila u fizički obračun. Jedan od mladića je potegao mačetu, dok je drugi izvadio oružje koje su očevici opisali kao manju sjekiru.

- Cijeli sukob trajao je jako kratko, nismo se stigli ni oporaviti od šoka, a oni su svi već bježali. Samo je jedan mladić ostao ležati sav krvav - rekli su stanari okolnih zgrada. 

Policija je brzo stigla na teren, a M.M. je završio u Dječjoj bolnici. Policija je vrlo brzo privela jednog od napadača, punoljetnog D.K. koji je navijač "Vojvodine". Za ostalima se i dalje traga.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • AlanStojanovic 19.09.2013.

    Takve treba odmah riješiti transferom brzo na drugi svijet ! Tate su im vjerovatno to isto radile po Hrvatskoj !

  • AlanStojanovic 19.09.2013.

    Jasone, osveti dečka ! Molim te !

  • luka nola 18.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare