To je to što me zanima!

U obiteljskoj kući blizu Gospića pronađen je mrtav muškarac

Smrt je nastupila u večernjim satima subote, a mnoštvo policijskih službenika i vozila je na terenu. Očevid je izvršio županijski državni odvjetnik te će se više o svemu znati nakon obdukcije
Vidi originalni članak

U obiteljskoj kući u zaseoku Popovača u Donjim Pazarištima pronađen je mrtav muškarac (67), koji je po tijelu imao brojne posjekotine, javlja Novi list

Mnoštvo policijskih službenika i vozila na mjestu je zločina, a očevid je izvršio županijski državni odvjetnik te će se više o svemu znati nakon obdukcije.

Smrt je nastupila u večernjim satima subote, pišu, a iz Policijske uprave ličko-senjske potvrdili su ove navode. 

Policija se javila tek kratkim priopćenjem.

- Danas u 9:24 sati policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske zaprimili su dojavu da je u Popovači Pazariškoj, Grad Gospić, u obiteljskoj kući pronađeno tijelo muškarca. Obavljenim očevidom kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Karlovca utvrđeno je da se radi o  muškom tijelu (1953) s jednom ubodnom ranom - objavili su u večernjim satima.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • listovača 18.05.2020.

    Dolazi do izražaja vladino priznavanje NDH, čini mi se!

  • 17.05.2020.

    Zapeli ste ko sivonje protiv riječi "iskasapiti". A targeti, lockdownovi, on-i i off-ovi, on line, stage-ovi i back...destinacija, zasigurno.. itd (ukratko šatra) vas ne smeta? Kaže se : što je načitanost niža to je upotreba šatre veća.

  • Bože Dragi 17.05.2020.

    Vraćale se ustaše s mise

Komentiraj...
Vidi sve komentare