To je to što me zanima!

Nije mogao podnijeti samoću pa nožem izbo vlastitu majku?

U obiteljskoj kući u Ostrovu nađena je mrtva 84-godišnjakinja i teže ozlijeđeni 51-godišnjak. Prevezli su ga u bolnicu u Vinkovcima gdje je zadržan na kirurgiji
Vidi originalni članak

Sin i kćer su u srijedu ujutro u obiteljskoj kući u Ostrovu nedaleko Vinkovaca pronašli svoju mrtvu baku J. M. (84) i teže ozlijeđenog oca B. M. (51). Njega su kolima Hitne pomoći odvezli u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima te zadržali na odjelu kirurgije. Županijski državni odvjetnik je obavio očevid i u tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti.

Prema izjavama susjeda, pretpostavlja se da je muškarac, koji je psihički teško podnosio samoću nakon razvoda sa suprugom, jednostavno se slomio i nožem izbo majku. Njegova djeca, koja žive u Kanadi i Italiji, baš su prije desetak dana došli na odmor kod oca i oni su bili ti koji su otkrili bakino tijelo izbodeno nožem. 

Premda se prvotno mislilo da je netko iz koristoljublja provalio u kuću i ubio baku, a njezina sina teško ozlijedio, u istrazi se brzo otkrilo o čemu je bilo riječ.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • alan ford_1 15.10.2014.

    Izglada da njemu paše samoća kad ubija sve oko sebe.

  • Planinarac 15.10.2014.

    Sin ubio majku,... a kako je on teško ozljeđen?' to pametni istražitelji nisu dokučili...

  • jo le 15.10.2014.

    uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare