To je to što me zanima!

U opsadi Kobanea poginulo je 800 ljudi, a grad se jedva brani

Četvrtu noć zaredom džihadisti nisu uspjeli preuzeti nadzor nad četvrti na sjeveru Kobanija blizu granice s Turskom, objavio je sirijski opservatorij za ljudska prava
Vidi originalni članak

Kurdske snage koje brane sirijski grad Kobani odbile su novi napad džihadista Islamske države u očekivanju prvih pojačanja iračkih pešmergi početkom tjedna.

Četvrtu noć zaredom džihadisti nisu uspjeli preuzeti nadzor nad četvrti na sjeveru Kobanija blizu granice s Turskom, objavili su iz sirijskog opservatorija za ljudska prava. 

Džihadisti su braniteljima prekinuli rutu opskrbe i spriječili evakuaciju ranjenih prema Turskoj. Kurdi očekuju pomoć pešmergi, boraca iračkog Kurdistana koji su dobili dopuštenje Turske da prođu preko njezina teritorija. 

U 40 dana od početka ofenzive ISIL-a 'bitka za Kobani' uzela je više od 800 života, od kojih 481 džihadista, 302 kurdskih boraca i 21 civila, kaže opservatorij, koji tu ne ubraja žrtve udara koalicije.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Security_Advisor 27.10.2014.

    Ti alwise križaš ruke dok klanjaš il su uz tijelo?Znam odgovor,al eto da se i komentatori malo informiraju.

  • Zavjesa007 26.10.2014.

    sam se vi koljite, velke vam koristi od toga

  • geonosian2912 26.10.2014.

    Zar svijetu nije dosta ratova?Uvijek iznova i iznova...Naravno,ISIL će biti pobijeđen,Ameri će ispasti kao junaci,pa će se opet stvoriti neki novi svjetski neprijatelj.Žao mi je nemoćnih ljudi koje svjetske sile koriste kao svoje pijune,dok oni zadovoljno sjede u svojim foteljama daleko od bojišnica.To smo i mi iskusili prije dvadesetak godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare