To je to što me zanima!

U Osijeku HDSSB ulazi u koaliciju sa Narodnjacima

Čelnik HNS-a u Osijeku ustvrdio je da je Krešimir Bubalo perspektivan i poduzetan političar koji će znati prepoznati i riješiti probleme i potrebe grada
Vidi originalni članak

Predizborna politička križaljka u Osijeku konačno je pri kraju. Iako se činilo da će ići sam na izbore, Glavašev HDSSB također je dobio partnera, i to u stranci HNS koju u Osijeku predvodi mladi Ivan Vrdoljak.
- HDSSB smo prepoznali kao pobjedničku stranku na ovim izborima i zbog kandidata za gradonačelnika Krešimira Bubala odlučili smo im se priključiti u izbornoj utrci. Ne vodimo se nikakvom ideologijom nego samo činjenicom da je Bubalo perspektivan i poduzetan političar koji dobro zna probleme i potrebe ovoga grada. Spremni smo s HDSSB-om učiniti Osijek stabilnim gradom - kazao je Vrdoljak. Na predstavljanju koalicije sudjelovao je i Branimir Glavaš.
Nekoliko sati nakon što je objavljeno da HNS ide u koaliciju s HDSSB-om, novinarima u Saboru obratila se Vesna Pusić. Članica Predsjedništva HNS-a Vesna Pusić usprotivila se koaliranju osječkog HNS-a s HDSSB-om, dok je Branimir Glavaš u toj stranci. Uvjerena je da koaliciju s HDSSB-om neće podržati ni Predsjedništvo stranke, koje ogranci u načelu moraju konzultirati kad sklapaju koalicije u županijama ili županijskim središtima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare