To je to što me zanima!

U Osijeku huligani zapalili dva auta i dva kontejnera

U Osijeku su u razmaku od dvadesetak minuta izgorjela dva automobila i dva kontejnera u blizini središta grada, sve na udaljenosti od 200 metara
Vidi originalni članak

Osječka policija i vatrogasci cijelu su proteklu noć gasili požare koje je na ulicama u centru grada podmetala skupina od tridesetak mladića, pretpostavlja se navijača,  koji su dan ranije stigli u Osijek prije utakmice sa Hajdukom. Potpomognuti velikim količinama alkohola skupina je na svom pohodu kroz grad zapalila tri automobila i dva kontejnera. Prvi automobil, kombi Citroen vlasništvo privatne tvrtke 'Bara trade' iz Tenja, gorio je nešto prije ponoći. U ponoć u Reljkovićevoj ulici zapalili su Peugeot Partner, vlasništvo riječke tvrtke 'Trans Adria' kojemu je izgorio prednji dio i motor. Desetak minuta kasnije zapalili su Opel Corsu 51-godišnje Osječanke u Keršovanijevoj ulici koja je gotovo u potpunosti uništena, a potom je vatrogascima stigla dojava da gore i dva kontejnera, također u susjedstvu dvaju ulica. Nakon niza požara na teren je izašla i interventna policija koja je skupinu mladića zatekla u Parku Kralja Držislava, ali ih je većina pobjegla u Tvrđu nakon što je vidjela policiju. Počinjena materijalna šteta je velika, a policija još utvrđuje ima li skupina huligana veze sa pristiglim navijačima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • aura 08.04.2009.

    Sležem se da\" klinci\" u ovom slučaju ,debili, nemaju nikakve smjernice, ali ipak je van svake pameti paliti i uništavati vozila. Zar treba imati smjernice u životu da ne bi radili gadarije.Za iaznu bi ih trebalo poslati negdje na prinudnu fizički rad, dok god ne zarade dovoljno da pomire šetetu nedužnim ljudima.

  • joe_hollywood 05.04.2009.

    sad to što se zapalili dva auta za koje će ljudi možda i dalje plaćati kredit fino i platite.kakva gamad,a mi se nešto nećkamo oko tog zakona o navijačima.

  • sonijakodimi 05.04.2009.

    KAD PIROMANI NEMAJU ŠTA RADIT TO IM JE SAMO RAZBIBRIGA U ZATVOR S NJIMA

Komentiraj...
Vidi sve komentare