To je to što me zanima!

U Otočcu se našao sa starijim muškarcem pa obojica nestali

U četvrtak je u Policijskoj postaji Otačac prijavljen nestanak Alexandra Milovanovića (1973.) i Josipa Majera (1995.). Ako ste ih vidjeli nazovite najbližu policijsku postaju
Vidi originalni članak

U četvrtak je u Policijskoj postaji Otočac prijavljen nestanak Alexandra Milovanovića (1973.) i Josipa Majera (1995.).

Alexandar je visok 175 cm, prosijede kose, smeđih očiju, srednje tjelesne građe, a na obje nadlaktice i desnom dijelu leđa ima orijentalne tetovaže.

Alexandar se udaljio sa adrese Ponori 60, Grad Otočac, s osobnim automobilom marke Nissan, tip Navaro, crne boje, registracijske oznake GS 736-CH. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu s kapuljačom, sivu majicu, oker sametaste hlače i smeđe terenske cipele. 

Josip Majer je visok 180 cm, ima crnu kosu i smeđe oči, srednje je tjelesne građe, ima piercing na desnoj obrvi, tetovažu na desnoj podlaktici te naušnicu na lijevom uhu.

Josipa se udaljio s adrese Švica 89, Grad Otočac, kako bi se našao sa Alexandrom. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu zimsku jaknu, plavu majicu kratkih rukava, rasparane traperice i crne tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Marija Beljak 26.12.2016.

    Greta Marušić,potpisujem.

  • Jackal1 23.12.2016.

    Bitno da se ljudi vole,razlika u godinama nije bitna.

  • GretaMarušić 23.12.2016.

    Sram vas sve bilo koji pljujete po njima dvojici i nazivate ih pederima. Starijeg dečka ne poznajem, ali mlađi dečko je moj bratić i znam da nije gay, a da i je gay to bi bio njegov odabir koji se nikoga ne tiče. Zar je to što je netko gay razlog da se po nekome pljuje u ovakvim trenucima? Nitko od nas nije savršen. Pogledajte malo sebe. I svima vama bi se sigurno moglo naći nešto što se nekome ne bi sviđalo, ali zar bi to bio razlog da netko o vama po komentarima loše govori, odnosno piše? Malo suosjećanja ne bi bilo na odmet. Njihovim obiteljima je sada najgore jer ne znaju jesu li živi ili ne daj Bože mrtvi. Napisala sam što sam imala za napisati, a svima vama želim ugodan ostatak dana i da se nikome od vas ne dogodi ovo što se trenutno događa u mojoj obitelji i da ne znate je li netko od vaših bližnjih živ ili mrtav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare