To je to što me zanima!

U ovu nedjelju su trgovine po zadnji put zatvorene!

Od 1. siječnja Zakon o trgovinama brani rad nedjeljom. No od 1. lipnja do 1. listopada te u prosincu trgovine mogu raditi do 14 sati
Vidi originalni članak

Od 1. siječnja Zakon o trgovinama brani rad nedjeljom. No u periodu od 1. lipnja do 1. listopada te u prosincu trgovine mogu raditi od 7 do 14 sati. Iznimno svaki dan od 0 do 24 sata rade benzinske postaje, prodavaonice na kolodvorima, zračnim lukama i sl.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mikiss 31.05.2009.

    Nazalost za mnoge koji imaju male place to nije nikakva pogodnost sve da su trgovine otvorene i nedjeljom i svim praznicima i 24 sata dnevno...

  • bosutsko 30.05.2009.

    hvala bogu da sad svi vide da su neradne nedjelje nešto najljepše, svi su preživjeli i niko nije umro od gladi, a bome ni otkaz zbog nje nije dobio, hvala onom tko bar nije dao da se ubuduće radi duže od 14 h. Valjda ćemo izdržati tih par mjeseci iako mi je već sad muka od pomisli da idem raditi u slijedeću nedjelju i što kaže gospođa prije za cijelih 50 kuna.

  • miroljubiv 30.05.2009.

    Trebalo bi prema afinitetima trajno osigurati protestne timove koji će stalno štrajkat dok svi ovi glupi zakoni analno-dodvorivački ne budu maknuti.jel vi shvaćate,ja nemam niti jedne jedine lijepe riječi za našu vladu.čime kupuju sindikalce i demonstrante,jesmo ovdje svi bagra spremna prodat se za neku siću?

Komentiraj...
Vidi sve komentare