To je to što me zanima!

U padu zrakoplova TransAsie poginuo 31 putnik, 12 nestalih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zrakoplov je pao u srijedu samo nekoliko minuta nakon uzlijetanja iz zračne luke Songshan. Izbjegavao je nebodere te krilom zahvatio most te se srušio u rijeku
Vidi originalni članak

U padu zrakoplova TransAsia Airwaysa, koji je u srijedu pao u rijeku u Taipeiju, poginuo je ukupno 31 čovjek, a 12 ljudi se smatra nestalima , piše BBC . 15 sretnika uspjelo je preživjeti pad.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zrakoplov je pao samo nekoliko minuta nakon uzlijetanja iz zračne luke Songshan. Izbjegavao je nebodere te krilom zahvatio most te se srušio u rijeku.

Na letu je ukupno bilo 58 putnika i članova posade. Vjeruje se da je zrakoplov pao zbog otkazivanja motora.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Linz 05.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Opera Ero 05.02.2015.

    Nije mi jasno sto ovaj tip komentira,mozda bi se i slozila ali ne znam na konto cega je ovo napiso.Tko mu je digao tlak i tko dira Allaha

  • Ibrahim Awad Ibrahim al-Badri 05.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare