To je to što me zanima!

U Palešniku se izvrnuo tegljač, u kanal iscurilo 200 litara nafte

Kamion je prevozio 19 tona tekstila, a 44-godišnji vozač nam je kazao kako je prilikom mimoilaženja uhvatio bankinu te sletio u jarak vozeći u smjeru Garešnice. Pritom se zabio u betonski most
Vidi originalni članak

U mjestu Plešnik na dionici državne ceste DC45 Hercegovac-Grašenica noćas se oko 3 sata prevrnuo tegljač rumunjskih registarskih oznaka.

Kamion je, doznajemo, prevozio 19 tona tekstila, a 44-godišnji vozač nam je kazao kako je prilikom mimoilaženja desnim kotačima uhvatio bankinu te sletio u jarak vozeći u smjeru Garešnice. Pritom se zabio u betonski putni prilaz kod kućnog broja 95. Na sreću, vozač je prošao bez ozljeda. 

Iz policije su potvrdili kako vozač nije bio pod utjecajem alkohola te da će mu biti naplaćena kazna. 

Iz jednog od rezervoara tegljača u jarak je uslijed nesreće iscurilo oko 200 litara nafte te su na mjesto nesreće došli vatrogasci JVP Garešnica koji će sanirati izljev. Stigla je i dizalica koja će kamion izvući na cestu zbog čega je trenutačno ta dionica ceste zatvorena, a policija vozila upućuje okolnim pravcima. 

Vozač je kazao kako očekuje dolazak drugog kamiona iz Rumunjske kako bi se roba pretovarila i odvezla u Firencu, gdje mu je bilo krajnje odredište. 

Inače se na toj cesti često događaju nesreće. Nedavno je također kamion rumunjskih registracija na isti način na istom dijelu ceste sletio u kanal. 

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • sol 17.12.2017.

    Nema tranzit, nema razgovora, na ulazu u hr dati kartu pravca kojim mozes i moras ici, ako se zatekne gdje ne treba, kazna po đepu, neki se bogate a drugi to placaju, sad mu evo jednotracne gume po uskoj cesti!

  • krao_sam_1 17.12.2017.

    BMW?

  • mimara 17.12.2017.

    pa sto radi nasa policija .Treba ih odmah kazniti kad skrenu prema sporednoj cesti., em unistavaju kamionima ceste em ne placaju autoput.

Komentiraj...
Vidi sve komentare