To je to što me zanima!

'U par sati umrlo je 15 ljudi, a nisu imali simptome korone'

Centar Life Care je poznat kao epicentar korona virusa u saveznoj državi Washington u SAD-u koja bilježi drugi najveći broj zaraženih i umrlih od zaraze. Trenutno nemaju ni dovoljno paketa za testiranje
Vidi originalni članak

Centar Life Care u američkom Kirklandu izvijestio je da je čak 15 pacijenata umrlo od zaraze korona virusom "u svega nekoliko sati" i bez vidljivih simptoma. Bolnica nadgleda još desetak svojih zaposlenika koji su zaraženi, a 55 pacijenata čeka na testiranje. 

- To je bilo iznenađujuće i šokantno za nas kada smo vidjeli kako je bolest eskalirala - rekao je Tim Killian, glasnogovornik centra Life Care. 

Bolnica je poznata kao epicentar epidemije u saveznoj državi Washington koja je zabilježila drugi najviši broj zaraženih i umrlih od koronavirusa u SAD-u. Ispred njih je savezna država New York sa 142 potvrđena slučaja, no zasad još bez smrti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Centar Life Care mora se suočiti s prevencijom širenja virusa jer nema dovoljno paketa za testiranje, a broj zaraženih je u stalnom porastu, piše New York Times. Stručnjaci pozivaju da se Life Care stavi na listu prioriteta jer imaju pacijente uglavnom starije dobi koji su rizična skupina zbog slabijeg imuniteta i kroničnih bolesti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kormilar 10.03.2020.

    Ništa ja Trumpu ne vjerujem!

  • unikatno 10.03.2020.

    Amerika ima jos jedan problem, nemaju obvezno osiguranje pa se nemoze doktoru ko nema love

  • NemamNick 10.03.2020.

    Nek se pametni Hrvati smiju i slušaju Radana koji svako par dana nagađa. Smijali su se i Wuhanu, jer pazi u današnje vrijeme interneta nitko nije sposoban nešto pogledati i procitati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare