To je to što me zanima!

U petak na 24sataTV-u specijal povodom presude generalima

Osim uključivanja uživo u haašku sudnicu, presudu će u studiju komentirati gosti, a reporteri će se javljati s Trga bana Jelačića gdje će građani čekati izricanje presude
Vidi originalni članak

U petak od 8.00 sati na 24sataTV-u pratite specijalni program uživo povodom presude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

Osim uključenja uživo u haašku sudnicu, relevantni gosti će komentirati presudu u studiju 24sataTV-a, čiji će se reporteri javljati sa zagrebačkog Trga bana Jelačića na kojem će građani čekati izricanje presude. 

Tijekom specijalnog programa emitirat će se i dijelovi dokumentarnog filma 'Udružena nepravda' o generalu Gotovini, te očekivanja mještana Pakoštana. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • POP19991999 16.11.2012.

    AR, jesam li ti jučer rekao da će generali biti slobodni i jesam li ti rekao da će biti veliki doček generala već danas, a da bi generali mogli biti već u nedjelju u Vukovaru??? Ti si rekao da to nema šanse i da će biti u zatvoru da mogu samo sanjati da će biti na slobodi...eto generali su slobodni, doček i fešta mogu početi, a ti AR tuguj, jadan si...ANTE, ANTE SVI SMO ZA TE...GENERALE, ČEKAMO TVOJU ZAPOVIJED!!!!!

  • HRVATSKA_5 15.11.2012.

    A tko ce komentirat? Pusićka i Mesić? O boze dragi

Komentiraj...
Vidi sve komentare