To je to što me zanima!

U Petrčanima se zapalio Audi A8, vatrogasci ugasili požar

Malo iza 18 sati u ponedjeljak se u Petrčanima zapalio Audi A8. Policija i vatrogasci potvrdili su da je riječ o požaru, a točan uzrok bit će poznat nakon očevida
Vidi originalni članak

Malo iza 18 sati u ponedjeljak se u Petrčanima zapalio Audi A8 srbijanskih registracijskih oznaka. Policija i vatrogasci potvrdili su da je riječ o požaru. 

U zadarskoj policiji se doznaje kako je planula unutrašnjost vozila pa se pretpostavlja da je najvjerojatnije došlo do samozapaljenja, no točan uzrok požara bit će poznat nakon što završi policijski očevid.

Pokraj automobila bila je i šokirana vozačica koja je rekla kako se automobil najvjerojatnije zapalio od vrućine. 

- Bio je parkiran tu pokraj zaštitara koji su na ulazu u turističko naselje tako da su ljudi, čim su vidjeli dim, nazvali policiju i vatrogasce - rekla je mlada komercijalistica, trenutačno na privremenom radu u Beogradu. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nemanja_1 06.08.2013.

    tako se radi u demokratskoj hrvatskoj i eu, zapalis auto, pa policija kaze nije bilo krivicnog dela. a da ,zaboravih da u hrvatskoj nema krivicnih dela ako je srbima nacinjema steta ili su povredjeni, ne daj boze ubijeni. meni su 1991 digli u vazduh vikendicu na peljescu, i nikom nista, kazu nije bilo ratnih dejstava, te nije posledica rata, samo krivicna prijava protiv nn lica, i pojeo vuk magarca. divno. ja ne znam da je u beogradu ijedan hrvat nekad pretucen, a ima ih dosta, samo u mom ulazu trojica, nikad nisam video ni jedan hrvatski auto razbijen, a ima ih na svakom cosku. ukupno u srbiji razbijena 3 hrvatska auta i to na rukometnom prvenstvu, pocinilac uhvacen posle 2 dana.

  • nemanja_1 06.08.2013.

    audi planuo sam od sebe,hoce od vrucine. a bas slucajno prosao stipe sa kanisterom benzina i sibicama, i tako 3 puta. daj milom vas.

  • nemanja_1 06.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare