To je to što me zanima!

U Pitomači muškarac (68) preminuo za volanom auta

U Pitomači je u petak oko 17 sati 68-godišnji V.M. umro za volanom. U trenutku kada mu je pozlilo izgubio je nadzor nad automobilom
Vidi originalni članak

U Pitomači je u petak oko 17 sati 68-godišnji Veljko Malešević umro za volanom. Kako je izvijestila PU sisačko-moslavačka, Malešević je skrivio prometnu nesreću jer mu je pozlilo dok je vozio.
On je vozio Ulicom Ljudevita Gaja, a na suvozačevu mjestu sjedila je njegova 62-godišnja supruga Ruža. U trenutku kada mu je pozlilo, izgubio je nadzor nad autom i skrenuo u suprotni trak te se zabio u betonski stup. Stanovnici koji su priskočili u pomoć unesrećenima nisu mogli pomoći vozaču jer je već bio mrtav. Policija tvrdi da na tijelu nije bilo vidljivih ozljeda. Supruga Ruža nije ozlijeđena. Po nalogu Istražnog suda Županijskog suda u Bjelovaru nad tijelom preminulog liječnika obavit će se obdukcija, koja će otkriti uzrok smrti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 29.03.2008.

    Jadan čovjek, a vi zakomplicirate i tužne članke, čudo.

  • Adaleta 28.03.2008.

    Preminuo u Virovitičko-podravskoj županiji, izjavu dali u Sisačko-moslavačkoj, a nalog sa suda stigao iz Bjelovarsko-bilogorske županije...

  • vidakeep 28.03.2008.

    Ožalošćenoj obitelji moje veliko saučešće! Ali me samo zanima ko je pisao o ovome tj. kakvi je on poznavatelj toga slučaja,jer Pitomača se nalazi u Virovitičko-podravskoj županiji, a u tekstu piše da je izjavu dala PU Sisačko-moslavačka, stvarno to dvoje nema veze jedno s drugim. Mislim stvarno potrudite se da ne grješite na tim banalnim stvarima zbog onih čitatelja koji neznaju neke stvari!

Komentiraj...
Vidi sve komentare