To je to što me zanima!

U podrumu vrtića držala djecu: Bili u prljavim pelenama i žedni

Većina mališana je bila dehidrirana i u prljavim pelenama, piše u policijskom izvješću. Kada se policija pojavila, Faith je tvrdila da podrum uopće ne postoji i da su djeca u parku
Vidi originalni članak

Vlasnica dječjeg vrtića iz Colorada uhićena je ovog tjedna, mjesec dana nakon što su vlasti otkrile da je držala 26 predškolaca iza lažnog zida u tom istom vrtiću.

Carla Faith (58) uhićena je u ponedjeljak zbog sumnje na zlostavljanje djece bez ozljeđivanja i pokušaj utjecanja na javnog službenika, priopćile su vlasti, piše Daily Mail.

DJECA OD 8 I 13 GODINA Pedofil u Osijeku: Muškarac optužen za zlostavljanje djece

Troje njenih zaposlenika - Katelynne Nelson (31), Christina Swauger (35) i Valerie Fresquez (24) uhićeni su pod sličnim optužbama.

Policija kaže da su sva pronađena djeca mlađa od dvije godine, a da su u podrumu nađena zajedno s dvoje odraslih.

Većina mališana je bila dehidrirana i u prljavim pelenama, piše u policijskom izvješću. Kada se policija pojavila, Faith je tvrdila da podrum uopće ne postoji i da su djeca u parku.

Tada je jedan od policajac primijetio gomilu školskih ruksaka u ormaru. Iz podruma su čuli glazbu i otkrili lažni zid.

PSIHOLOGINJA MIA ROJE: 'Zlostavljanje djece sve se više prijavljuje, podignula se svijest'

Roditelji te djece rekli su kako nisu imali pojma da su njihova djeca zbrinuta u nedovršenom podrumu ni da je Faith nadgledala toliko mališana.

Njen vrtić ima dopuštenje da brine samo o šestero djece, ali sada mu je oduzeta licenca. Njen sljedeći nastup na sudu je 2. siječnja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Caca034 28.12.2019.

    Mene samo interesuje ko bi ovoj mogao poveriti svoje dete na čuvanje?! S druge strane, kako roditelji nisu primetili nemar i zlostavljanje??? Ma u toj Americi je stvarno sve moguće...

  • Selo_malo 28.12.2019.

    Tko zna što se sve nalazi u podrumima naših vrtića?! U tom smislu preventivno predlažem da se izvrši primjeren nadzor!

  • 27.12.2019.

    Budućnost nam je u mini kamerama postavljenih na odjeću djece da u svakom trenutku vidimo gdje nam je dijete jer ovo što se radi je sve zbog novaca koje pohlepnici žele.

Komentiraj...
Vidi sve komentare