To je to što me zanima!

Žena s pištoljem opljačkala poslovnicu za otkup zlata

Prema neslužbenim informacijama, razbojstvo je počinila starija žena. U poslovnicu je ušla u trenutku kada je zaposlenica unutra bila sama te joj zaprijetila pištoljem
Vidi originalni članak

U središtu Bjelovara, na Trgu Stanka Vraza, nepoznata žena je oko 11 sati opljačkala Auro Domusovu poslovnicu za otkup zlata i srebra, izvijestila je policija.

Prema neslužbenim informacijama, razbojstvo je počinila starija žena. U poslovnicu je ušla u trenutku kada je zaposlenica unutra bila sama i zaprijetivši joj pištoljem pokupila plijen. Zasad se još ne zna o kojoj je vrijednosti riječ. 

Razbojnica se potom brzo udaljila u nepoznatom smjeru. Poslovnica je pod videonadzorom pa je pljačka zabilježena na nadzornoj kameri.

Za drskom kradljivicom policija intenzivno traga, ali ujedno i poziva građane da dojave ako su nešto vidjeli.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • TomislavLazić 08.08.2013.

    Pa šta ti misliš da baba ide pljačkat jer joj se k.... digao?Najvjerojatnije da nema za hranu,a sa oružjem nezna garant baratat.Kakvo nam je stanje u zemlji,nebi me ćudilo da je svakih pola sata negdje pljaćka.

  • Gru 08.08.2013.

    Ili ste svi balavci tu kaj komentirate ,ili ste blesavi .Pa kak možete odobravati krađu,i to još pod prijetnjom oružja.Pa jeste li vi normalni ili koji vam je k.... .Evo jučer idiot izbo nožem prodavačicu.Tako je i ova baba mogla upucati zaposlenicu ovdje.Mislim stvarno vam je argument ,da ak mogu drugi zakaj nebi ja, jel?I kak budemo se riješili svih tih političare ,profitera, ako sami odobravamo lopovluk i krademo.Pa kak vas nije sram.

  • Putschi 08.08.2013.

    Prema slici sudec ta mi " poslovnica " vise lici na supu sklepanu da bi se na brzinu nesto zadnjih rezervi zlata pobrale od ljudi ! Zlatu cijena stalno pada pa si covjek s pravom postavlja pitanje smisao otkupa. Sigurno nista legalnog ili pak produktivnog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare