To je to što me zanima!

U pomorskoj nesreći poginula žena, dvoje djece je u bolnici

Kako doznajemo, poginula je žena, strana državljanka, dok je njezino dvoje djece, koji su bili s njom na jet-skiju, ozlijeđeno. Težina ozljeda zasad nije poznata
Vidi originalni članak

U mjestu Marina u blizini lučice Agana oko 16.12 sati došlo je do teške pomorske nesreće u kojoj su sudjelovala dva plovila. Kako neslužbeno doznajemo riječ je o sudaru jet-skija i jedrilice.

Iz PU splitsko-dalmatinske javljaju kako je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvije osobe prevezene u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći.  

JEZIVA SNIMKA Pogledajte kako požar u blizini Trogira proždire sve pred sobom

Kako doznajemo, poginula je žena, strana državljanka, dok je njezino dvoje djece, koji su bili s njom na jet-skiju, ozlijeđeno. Težina ozljeda zasad nije poznata. Jedno dijete je u dobi od 15-ak godina, a drugo je mlađe. S drugog plovila nitko nije zatražio liječničku pomoć.

Na mjesto događaja upućeno je plovilo Lučke kapetanije i službeno policijsko plovilo, a o događaju je izviješteno državno odvjetništvo. Očevid je u tijeku.

- Imamo jako tešku situaciju s poginulom osobom i dok ne završi očevid ne možemo izlaziti s nikakvim informacijama - kazao nam je kratko lučki kapetan Željko Kuštera.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Lusyja 12.08.2021.

    Stvarno pojedinci sa svojim komentarima niste normlni!! 1.pravilo:ne komentiraj ništa sta nisi vidija svojin oćima, pogotovo ovakve situacije!2.ne širi denziformacije bilo kakve vrste jer je "tebi dosadno" pa moraš sa nekim sličnim laprda o nekome ili nečemu pogotovo vakog slucaja! 3.nemoj radit drugima ništa šta nebi volija/la da to neko tebi uradi, napravi kako god! Stvarno sramotno za ljudski rod! Meni osobno još ne izlazi iz misli ta slika, ta tragedija te nazalost pok. žene, ni mlađe čeri joj, a ni muža, koi je naj vjerojatnije sve to vidija i gleda, a smradovi od 'ljudskog roda' sasvin normalno ka da se nije ništa dogodilo kupaju i prčkaju u moru po metra od njih jer su na godišnjem!!Jadni li su ti 'ljudi'  kako se nazalost nazivamo!! Srami te se!! 

  • Rarog 10.08.2021.

    Jdjdjd

  • 10.08.2021.

    ..sami crnjaci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare