To je to što me zanima!

U poslovnoj zgradi u Sl. Brodu osvanule slike Tita i Jovanke

NITKO IH NE DIRA Ne zna se tko je plakate polijepio u prizemlju i suterenu poslovne zgrade tzv. Milovićke kao ni što je njima želio postići. Fotografije tijekom dana nitko nije taknuo
Vidi originalni članak

U prizemlju i suterenu bivšeg poslovnog tornja 'Đure Đakovića', poslovne zgrade u Slavonskom Brodu poznate i kao Milovićka, u četvrtak su osvanuli plakati i fotografije Tita, Jovanke Broz s porukama 'Bratstvo i jedinstvo', 'Druže Tito samo piši orat ćemo i po kiši', 'Smrt fašizmu, sloboda narodu', 'Trst je naš', 'I poslijeTita Tito', i sl. 

Što je autor ljepljenjem htio poručiti zasad ostaje nepoznato, kao i radi li se o svojevrsnoj provokaciji ili nečemu drugom. Ako mu je cilj bio privući pažnju građana onda je uspio. Mnogi dolaze u 'Milovićku' jer u toj poslovnoj zgradi svoje urede i poslovne prostore imaju privatne gospodarske tvrtke, Policijska uprava i dr. 

Plakate i fotografije tijekom cijelog dana nitko nije niti pokušao ukloniti.

Idi na 24sata

Komentari 696

  • CarminaBurana 24.03.2018.

    650 komentara na ovaj tekst samo govori o Titu :))

  • Voltaire_ 23.03.2018.

    Naravno !! Ne moze se unistiti zasluge najvecega sina Htvatskoga roda marsala Josipa Broza Tita...sto napravi drzavu priznatu u svijetu, a sto smo sad ? Bananice koje poslusno masu repom, ako im koji put gazde bace malo novca ):

  • merida_1 23.03.2018.

    Tako te je lijepo opet vidjeti,Tito,nek ovi mrzitelji svega i svačeg pričaju što hoće..

Komentiraj...
Vidi sve komentare