To je to što me zanima!

Ugljan: U potonulom BMW-u pronašli su Josipa Zagoršaka

Ronilac Hrvatske gorske službe spašavanja pronašao je BMW u kojem je bilo tijelo. Iz policije su potvrdili da je riječ o Josipu Zagoršaku koji je nestao u nedjelju...
Vidi originalni članak

Ronilac Hrvatske gorske službe spašavanja u petak oko 12.20 na dnu mora ispred trajektne luke u Preku na otoku Ugljanu pronašao je vozilo BMW u kojemu je bilo tijelo muškarca. U policiji su potvrdili da je riječ o Josipu Zagoršaku (43), koji je nestao u nedjelju. 

Pokojnik, navodno građevinski poduzetnik koji već neko vrijeme živi u Zadru, zadnji put je viđen u nedjelju u Dobropoljani na otoku Pašmanu. Od ponedjeljka, kada je prijavljen njegov nestanak, ronioci su pretraživali morsko dno i u pristaništu Tkon na Pašmanu. Pretpostavlja se da je Zagoršak nesretnim slučajem završio u moru. 

- Na tijelu, koje su ronioci izvadili iz mora, nema tragova nasilja niti ima oštećenja na vozilu koji bi upućivali na kazneno djelo - rekao je glasnogovornik PU Zadarske Elis Žodan. Na odjelu patologije zadarske opće bolnice bit će obavljena obdukcija, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.   

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_134523 27.11.2011.

    ljudi moji on je rodom iz zagorja i istina je da je u dugovima i ima posla s kamatarima,rastavljen.pa opet oženjen,a inače je imao neku građevinsku tvrtku,sućut

  • kinezojapanac 26.11.2011.

    Ma to je samo jedan u nizu "nesretnih" slučajeva u okolini Zadra. Tu inače obitavaju tako krasni ljudi, poneki čak imaju i plave šalove ali velika večina ni nezna ćemu ti šalovi služe.

  • Nizozemac 25.11.2011.

    Sto je bilo i kako nije nase da mislimo i nagadjamo!!! Iskrena Sucut Obitelji Zagorsak....

Komentiraj...
Vidi sve komentare