To je to što me zanima!

Mislili da je Sj. Koreja ispalila projektil, a pogodio ih potres

Službenik iz zračne luke u Osaki je poslao e-mail upozorenja o projektilu S. Koreje koji je pripremljen, umjesto e-maila kojim je htio provjeriti jesu li svi avioni sletjeli
Vidi originalni članak

Japanski službenik iz Osake u petak je zabunom poslao upozorenje kako je Sjeverna Koreja ispalila projektil, umjesto upozorenja o potresu. AFP javlja kako je službenik iz zračne luke u Osaki pogreškom poslao e-mail upozorenja o projektilu Sjeverne Koreje koji je bio pripremljen, umjesto e-maila kojim je htio provjeriti jesu li svi avioni uspješno sletjeli nakon potresa. Zbog pogreške je jedan let otkazan, iako su grešku odmah demantirali.

U potresu ozlijeđeno 22 ljudi

U jakom potresu koji je u petak navečer po našem vremenu pogodio zapad Japana ozlijeđeno je najmanje 22 ljudi. Seizmolozi su izvijestili kako je magnituda potresa bila 6,3 Richtera, iako je prema prvim informacijama bila 6 Richtera, javlja Xinhua.

Epicentar potresa bio je pokraj otoka Awaji, na dubini od 15 kilometara. Japanske vlasti izvijestile su kako su na to područje poslali pomoć. Oštećeno je nekoliko zgrada, a materijalna šteta se još procjenjuje. U blizini epicentra potresa je i nuklearna elektrana Ikata, koja srećom nije oštećena.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Hasenfefer 14.04.2013.

    Ovi Ameri nIKAK DA SE NAUČE koristit tehnologiju Kaj BUM ja moral gađat KOMA. moj prijedlog da zauvijek riješie KOREJU Nakon prijetnji su uvijek dobivali pomoć u hrani, SAD im nemojte dati ništa pa da vidimo kome janje crnu vunu plete

  • Miroslav_Radisavljević 13.04.2013.

    Jadni ljudi, neka se presele kod nas u hrvatsku ako zele, i tada cemo postati nacionalna manjina i imat cu pravo na raznorazne dohodke!!!!

  • sara100 13.04.2013.

    Jadni ljudi, nije lako živit pod takvim stresom.Stalno potresi,a sad im i Sj.Koreja priti napadom.Divim se japancima i njihovoj disciplini u kriznim situacijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare