To je to što me zanima!

U potresu ostao bez kafića, a danas je kavu dijelio besplatno

Uz pomoć prijatelja smo napravili improvizirani šank i koliko kave imamo ćemo podijeliti besplatno, kaže Starčević, a improvizirani šank postavili su 15-ak metara od mjesta gdje mu se nalazio kafić
Vidi originalni članak

Na glavnom trgu u Petrinji razgovarali smo sa Željkom Starčevićem, vlasnikom poznatog lokala Concord kojeg je držao zadnjih osam godina. Starčević je inače i najmlađi dragovoljac. Kafić mu je kao i obiteljska kuća stradao u potresu. Tamo su radile njegova supruga i kćer. Danas su dijelili kavu za van, nakon što su opuštene mjere za ugostitelje.

POGLEDAJTE VIDEO Besplatno dijelio kavu u Petrinji

- Uz pomoć prijatelja smo napravili improvizirani šank i koliko kave imamo ćemo podijeliti besplatno - kaže Starčević, a improvizirani šank postavili su 15-ak metara od mjesta gdje mu se nalazio kafić.

Njegova supruga kaže da im nije lako, a građani koje smo zatekli na "šanku" zadovoljni su što se ponovno mogu vidjeti na starom mjestu i družiti se.

- U ovako razrušenom gradu se treba opustiti imalo više mjera - kaže jedan Petrinjac.

Starčević nam kaže da nema namjeru otići iz Petrinje i da je optimist unatoč svim problemima

Idi na 24sata

Komentari 4

  • os-lega 15.02.2021.

    Ima se, dijeli se. Sutra ću i ja ispred kuće dijeliti kavu prolaznicima pa me zanima hoću li biti zapažen od portala 24 sata.

  • 15.02.2021.

    ovi su najopasniji koji se kite amblemima.. pa ne živimo u Zimbabveu

  • 15.02.2021.

    Svaka čast gospodinu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare