To je to što me zanima!

Buktinja kod Sunje: Izgorjelo 10 vozila, šteta čak milijun kuna

Veliki požar na gospodarskom objektu izbio je zbog kvara na trofaznom električnom kabelu. Požar se proširio na krov i cijeli objekt. Izgorjelo je šest automobila, dva traktora, motocikl, kombi
Vidi originalni članak

Veliki požar buknuo je u ponedjeljak oko 1 sat ujutro na gospodarskoj zgradi u mjestu Drljača kod Sunje, a u požaru je izgorio veći broj automobila i gospodarskih strojeva.  Ukupnu štetu vlasnik je procijenio na milijun kuna, javlja sisačka policija.

Kako je izvijestila Hrvatska vatrogasna zajednica, zapalio se objekt veličine 120 kvadrata, a tijekom dana došlo je do ponovnog aktiviranja požara zbog velike količine goriva i maziva koje je iscurilo. Požar je sa šest vozila gasilo 14 vatrogasaca DVD-a Sunja-Greda i Staza. 

Sisački policajci s djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić'' obavili su očevid požara i utvrdili da je vatra buknula zbog kvara na trofaznom električnom kabelu koji vodi od razvodnog ormara do razvodnih kutija u unutrašnjosti objekta. Došlo je do prijenosa vatre na krovnu konstrukciju i cijelu unutrašnjost objekta. 

U požaru je u potpunosti izgorjelo ukupno šest osobnih automobila, dva traktora, motocikl, kombi vozilo, auto prikolica, pokućstvo i razni alat. Ukupna šteta procjenjuje se na milijun kuna, a policija će o ovom požaru Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vlaser 09.12.2020.

    cija je greska u kablu? ak je vlasnikova, NEMA tog osiguranja na svijetu da ce mu platiti bilo sto

  • Moslavec 09.12.2020.

    Ovaj je sve kaj ima nagural u garažu, ostal mu jedino bicikl jer nije više sal u garažu.

  • 09.12.2020.

    prvo pogledaj za koju partiju glasa pa onda je zabrana ga uopce komentirati više, niti je duzan drzaci niti je kriv i ko ta štala vrijedi sa malim surom 1milj onda sam ja superman...Nazovi Tortu U st.toplicama on zna kako se pali kuce, aute itd i makar je kriv dobiva novac od kuma a hdz radi svoje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare