To je to što me zanima!

U požaru kuće u Kentuckyju izgorjela majka i osmero djece

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lokalna policija objavila je kako je u jednokatnici u gradiću Greenvilleu živjelo 11 ljudi, među kojima devetero djece. Požar su preživjeli otac (36) i 11-godišnje dijete
Vidi originalni članak

U požaru kuće na zapadu američke države Kentucky u noći na četvrtak poginulo je devetero ljudi, od čega osmero djece i njihova 35-godišnja majka, javlja Fox News. 

Lokalna policija objavila je kako je u jednokatnici u gradiću Greenvilleu živjelo 11 ljudi, među kojima devetero djece. Požar su preživjeli otac (36) i 11-godišnje dijete koji su teško ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu. 

Zasada je iz kuće, koja se djelomično urušila, izvučeno šest tijela te se traga za još tri. Za sada nisu poznata imena ni godine poginule djece, no vjeruje se da je riječ o djeci do tinejdžerske dobi. 

Uzrok tragedije vlasti tek trebaju istražiti. 


Idi na 24sata

Komentari 16

  • hvala bogu što sam ateist 01.02.2014.

    West Kentucky barbicue

  • hvala bogu što sam ateist 31.01.2014.

    Nevjerovatno dobar izvještaj Rosane Stojmenović s mjesta nesreće - bez detaljnih podataka o požarima u zapadnom Kentuckyju, najezdi zimskih rovaca na polje mladog krumpira iza kuće farmera u istočnoj Osetiji, prdežu krava prežderanih kompostiranom djetelinom u sjevernoj Mongoliji, broju krtičnjaka po kvadratnom metru pustinje u centralno afričkoj republici, starosti bojlera u Windzoru i redovnih izvještaja o pojavljivanju čudovišta iz Loch Nessa bila bih ko luda. Zahvaljujem svojoj obljubljenoj elektroničkoj tiskovini što me drži informiranom i čini bogatijom za te izuzetno važne podatke. Ujedno koristim priliku da odgovorne za bliskoistočna zbivanja zamolim da nas izvjeste dali su beogradske silikonske kraljice Tijana i Sanja napumpale guzice kako su obečale, kako je pumpanje proteklo i obvesele nas kakvom fotkicom novih beogradskih ukrasa, Odavno ništa nismo čuli ni o, ni od starletice svih starletica Avice, dajte nešto, može reportaža pod nazivom "24SATA S AVOM". Ni o Simonici pokajnici od kad joj je umro fra, don, vlč ili kar, zaboravila sam kako se pokojmuduši zvaše, nema ništa. Dajte trgnite se malo znam da detox od prosinačkih prežderavanja zahtjeva redovite posjete Fitness kompleksu 24SATA, no boravak u sauni yakuziju i na stolovima za masažu ne mora i trajati 24 sata. Znam da nije lako slati novinare u zapadni Kentucky no napravite nešto lokalno, možete i moju ideju iskoristiti. Napravite stranicu pod nazivom "24SATA SA... - nekim, neka to budu svaki dan netko drugi, Ava, Simona, Tijana i Sanja, Rojs, Zadarski modni mačak, ex premijerka Kosor, Sandra Dabo, Željka Markić ima redikula i oriđinala željnih slave koliko te volja, tu su i udruge Vigilare, Hrast i slične ili neko u Vladi ili Saboru ko ima neko novo rješenje za izlazak iz krize ...

  • dani bani 30.01.2014.

    35 godina i devetero djece !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare