To je to što me zanima!

U požaru u bolnici izgorjelo 20 ljudi, priveli su muškarca (81)

Policija je objavila kako je privela 81-godišnjeg pacijenta koji pati od demencije nakon što ga je kamera snimila kako ulazi u prostoriju u kojoj je buknula vatra
Vidi originalni članak

Najmanje 20 pacijenata i jedna medicinska sestra izgorjeli su u požaru u odjelu za smrtno bolesne pacijente u sklopu bolnice u južnokorejskom okrugu Janseong. Šestero ljudi je u kritičnom stanju. Veći dio poginulih imao je između 70 i 80 godina te su bili nepokretni i prikovani za krevet. 

Vlasti su objavile kako se većina stradalih ugušila. Požar je ugašen unutar pola sata od dojave. Policija je objavila kako je privela 81-godišnjeg pacijenta koji pati od demencije nakon što ga je nadzorna kamera snimila kako ulazi u prostoriju u kojoj je buknula vatra. 

Agencije javljaju kako mnogo pacijenata s gornjih katova doma nije moglo pobjeći jer su im sobe bile ispunjene dimom. 

Medicinska sestra koja je poginula pokušavala je ugasiti plamen aparatom za gašenje požara. Zgrada je navodno nedavno prošla sigurnosne provjere, piše BBC

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ojdimidojdimi 28.05.2014.

    sad će mu tata i mama u zatvor.............................

  • špirošpula_1 28.05.2014.

    Ako i je to on napravio, opet nije kriv. Čovjek je bolestan. Može biti kriv samo onaj koji ga je pustio da šeće po bolnici. Takvi pacijenti se šalju u bolnice da bi bili pod stalnim nadzorom. Žao mi je ovih nepokretnih bolesnika. Ovo je grozna smrt.

  • Gena Vava 28.05.2014.

    Jadan, nikada neće znati što se dogodilo, za njega ipak nije zatvor nego druga bolnica u kojoj je pod nadzorom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare