To je to što me zanima!

U pritvoru: Dubrovački dileri planirali su opljačkati poštu?

Dvojac osumnjičen za dilanje droge i dogovaranja pljačke pošte je završio iza rešetaka kako ne bi pobjegli, utjecali na svjedoke i ponovili kaznena djela
Vidi originalni članak

Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku na mjesec dana pritvorio je dvojac osumnjičen za dilanje droge i dogovaranja pljačke pošte. Iza rešetaka su završili kako ne bi pobjegli, utjecali na svjedoke i ponovili kaznena djela. 

Mladića (29) i njegova kompanjona (32) dubrovačko tužiteljstvo sumnjiči da su od ožujka do 28. svibnja 2015. nabavljali kokain radi prodaje na području Dubrovnika. Nadalje, sumnjiče ih i da su 28. svibnja 2015., od zasada nepoznate osobe u Zagrebu, kupili 15,4 grama kokaina koji su namjeravali prodati u Dubrovniku ljudima s kojima su prethodno dogovorili prodaju. 

Tužiteljstvo ih sumnjiči i da su u istom razdoblju u Dubrovniku isplanirali pljačku pošte. Navodno su pribavili nacrt zgrade u kojoj je pošta s okolnim područjem te odjeću za maskiranje i drugu potrebnu opremu za razbojstvo te su sastavili detaljan plan razbojstva s podjelom uloga. Također su napravili i plan radnji koje je potrebno poduzeti prije, za vrijeme i nakon pljačke.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mačkamačak 01.06.2015.

    mujo!ajd' mi pošalji 15grama onih bijelih majica...;))

  • propala komunjara 01.06.2015.

    Pišem neovisno o ovome članku ,,pitao bih uredništvo zašto ne pišete kako je prošao HNS i SDP U vidim opet cenzura

  • Lina39 01.06.2015.

    Drago mi je da su ih uhitili jer su spasili mnogo života koje bi ovi radi zarade uništili.Bilo bi dobro da ih osude na malo duže da se ne vrate "poslu"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare