To je to što me zanima!

U prometnim nesrećama kod Osijeka poginulo je dvoje ljudi

Na ženu (70) naletio je mladić (22) u Josipovcu. Od teških ozljeda preminula je na putu do bolnice. U sudaru dva auta u Osijeku poginuo je vozač (52) Opela
Vidi originalni članak

U prometnim nesrećama tijekom novogodišnje noći na području Osijeka poginulo je dvoje ljudi. Oko 3.30 sati u Osječkoj ulici u prigradskom naselju Josipovac, žena (70) prelazila je cestu preko pješačkog prijelaza. Na nju je naletio 22-godišnji vozač Golfa također iz Josipovca. Udario ju je na cesti i odbacio je na vjetrobransko staklom. Žena je nakon udarca završila na tlu. Preminula je na putu do bolnice. Vozač je završio u kanalu. Policija je utvrdila je mladi vozač bio pijan. Sat i pol kasnije, na raskrižju Svačićeve i Divaltove ulice u Osijeku, sudarila su se dva automobila. Vozač (28) Audija iz Antunovca je oduzeo prednost Opelu, kojim je upravljao 52-godišnjak iz Osijeka. Stariji vozač je poginuo, dok je mladi teško ozlijeđen. S njim u autu je bio i 24-godišnji suvozač koji je lakše ozlijeđen. Obojica su bili pijani i vraćali su se sa novogodišnje proslave.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dac11 02.01.2012.

    Eto sto ti je zivot, radis po 12 sati i onda neki pijani klinac naleti na tebe. Jako mi je zao tog vozaca Cammea. Cesto koristim njihove usluge i nisam jos sreo bezobraznog vozaca, svi su bili pristojni i razgovorljivi, a rade u tesjim uvjetima. Iskreno saucesce obitelji!

  • grofica marica 02.01.2012.

    Honda ne znam koliko imas godina, ali zelim ti reci da samoubojstvo NIKADA nije rjesenje. Nadam se da imas nekog sebi bliskog koga volis pa zamisli da netko koga volis to napravi tebi. Ja imam 33 god., majka sam 2 djece, kad si mlad znaju pucat takve misli, al kad sam u prometnoj izgubila 19 godisnju prijateljicu i kada mi je tata umro od srca sa samo 46 godina nikada mi vise tako sto nije padalo na pamet. Oni su htjeli zivjeti ali bili su sprijeceni na silu. Pogotovo nakon sto sam rodila dvoje djece, kad vidis koliko jedna majka mora proci da bi na svijet donijela 1 zivot, to moras cijeniti. Moras naci smisao zivota, svog zivota, sigurno je ngdje skriven, u tvom srcu, u tvojoj glavi, pomozi nekom kraj sebe tako ces pomoci mozda i sebi. Nadam se da ces imati dug i sretan zivot. P.S. I nadam se da tvoje suicidalne zelje nisu odraz neke teske fizicke bolesti. Sretno.

  • proffy 01.01.2012.

    kad su takvi dani, za božić, novu godinu itd, najbolje voziti 30 i stajat na svim raskrižijima bez obzira tko ima prednost, jer uvijek će se nađi neki pijani stvor koji nezna za sebe, ali zna upaliti auto i gazit ga do daske

Komentiraj...
Vidi sve komentare