To je to što me zanima!

Stravično: Auto se prepolovio, dvojica muškaraca poginula

U nesreći u mjestu Tomašancima blizu Đakova poginula su dvojica muškaraca. Od siline udarca auto se prepolovio. Prednji dio auta je odletio i omotao se oko stabla
Vidi originalni članak

S.D. (29) i M.M.(36) u subotu kasno navečer vraćali su se iz Josipovca Punitovačkog. Tamo su išli kod lokalnog vatrogasnog zapovjednika po neke papire za nedjeljnu vatrogasnu skupštinu DVD-a u njihovom Mandićevcu. 

U Tomašancima su na glavnom raskrižju skrenuli lijevo umjesto da desno, preko Gorjana, idu kući. Ni 200 metara od toga raskrižja S.D. je, vozeći punčevu Hyundai Elantru, u dvostrukom zavoju u Ulici Stjepana Radića najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, desnim kotačem zahvatio zemljanu bankinu i udario u betonski mostić preko odvodnog kanala. Od siline udarca auto se prepolovio. 

Prednji dio auta je odletio i zalijepio se na stablo, a stražnji je ostao na cesti i zahvatio ga je plamen kojeg su ugasili vatrogasci. Kuća ispred koje se Hyundai Elantra zalijepila za stablo izgleda kao izrešetana gelerima nakon eksplozije granate.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • 18.02.2013.

    OPET KANALI!!!! "desnim kotačem zahvatio zemljanu bankinu i udario u betonski mostić preko odvodnog kanala" !!!!! Da je samo zahvatio zemljanu bankinu i da nije bilo glupih mostića preko glupih kanala, možda bi ostali živi. Kanale treba NADSVODITI jer su opasnost !!!

  • MiS_1 18.02.2013.

    mp44 - slazem se sa tobom od slova , do slova . ..

  • FK2806 18.02.2013.

    Tako je samo po gasu pa nek plače mama i tata !

Komentiraj...
Vidi sve komentare