To je to što me zanima!

U prometnoj nesreći u Đulovcu kraj Daruvara poginulo dijete

Neslužbeno doznajemo da se radi o djevojčici (7). Pojedinosti će biti poznate nakon očevida kojim je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru
Vidi originalni članak

U utorak oko 19.15 sati u Đulovcu nedaleko od Daruvara u prometnoj nesreći poginulo je dijete. Nesreća se dogodila u Đurinoj ulici ispred kućnoga broja 5.

Više pojedinosti bit će poznato nakon očevida kojim je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru.

Neslužbeno doznajemo da se radi o 7-godišnjoj djevojčici koja je stradala ispred kućnog praga. Pregazila ju je vozačica koja je zaobilazila parkirani automobil.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • KombinatoR 08.08.2013.

    E ovako, dragi čitatelji i ostali koji su komentirali. Pročitao sam poveći broj komentara, ali ne baš i sve. Kao što sam već pisao na drugim stranicama, tako ću i ovdje napisati. Molim Vas da ne komentirate ako nemate pojma, ili ako mislite da imate pojma o čemu pišete, a zapravo niste u pravu. 1. Oko hodanja po cesti. Velika je razlika između Đulovca i Bastaja, u Đulovcu većina ljudi hoda po nogostupa, ali u svakom žitu ima i kukolja. Ne kažem da ne hodaju po cesti, ali hoda jako malo dok u Bastajima hodaju puno više. Kao drugo, na tom djelu gdje se dogodila nesreća, tu uopće nema nogostupa, nogostup koji je napravljen na suprotnoj strani završava 500injak metara dalje, prema tome, molim Vas da ne pišete o nečemu kad ne znate. 2. Ovi što govore o defenzivnoj (pažljivoj) vožnji. Molim Vas budite iskreni (Vi koji vozite) koliko ste prvo vi savjesni? Samim time što je djevojčica izletila pod vozilo, a žena je vozila po ograničenju i nije bila pod utjecajem alkohola, nije kriva, barem po meni. 3. Ovi što govore o odgoju. Normalno je da treba odgoj, koji će roditelj naučiti dijete da prelazi preko ceste, a da ne pogleda ? Normalno je da ni jedan roditelj ne želi izgubiti dijete, također ni ovi roditelji to nisu htjeli. I da za kraj stavim zaključak. Ovo je po SUDBINA, jer da je vozačica išla brže, ona vi već prošla kad bi djevojčica istrčala, tako da se ne bi ništa dogodilo. Da je vozačica išla malo sporije, djevojčica bi također već prešla preko ceste, opet se ne bi ništa dogodilo, ali ne, to je bila sudbina. Mogu samo reći da samo ostaje nada da vrijeme liječi sve rane. RIP Sanela :(

  • tipkalicaa 07.08.2013.

    Tog trenutka je umrlo na tisuće djece širom (crnog) svijeta...toliko! da li smo čuli i za jedno od njih?..molim, manje pateriziranja!

  • Putschi 07.08.2013.

    U mojoj ulici u Vz. parkiraju odreda svi na nogostupu i to poprijeko, tako da nema ni macka sanse onuda se provuc a kamoli djete ili majka s bebom u kolicima. Tako je u cijelom gradu samo ne u gradskoj jezgri. Tamo se sve nasminka da bi stranac stekao dojam da je u pravom gradu dok stotinjak metara dalje caruje selendra. A pandurije ni za ljeka ni za stvaranje reda !

Komentiraj...
Vidi sve komentare