To je to što me zanima!

Posvađali se oko djevojke: U pucnjavi u Alabami 3 ubijenih

Pucnjavi je prethodila svađa oko djevojke. Policija još traga za napadačima koji su tijekom svađe izvadili oružje i počeli pucati. U pucnjavi je najmanje dvoje ozlijeđenih
Vidi originalni članak

U pucnjavi u  u stambenom kompleksu kraj sveučilišta Auburn u Alabami troje je ubijeno, a najmanje dvoje ozlijeđeno, a vjeruje se da je pucnjavi prethodila svađa oko djevojke, javlja Daily Mail.

Malo se zna o detaljima pucnjave, ali pojavili su se izvještaji prema kojima su žrtve i dva bivša nogometaša sveučilišta koja su ubijena nakon obračuna šakama. 

Turquorious Vines (23) rekao je da je bio na zabavi u jednom od stanova. Njemu i prijatelju prišla su dva muškarca koji su s njima započeli svađu oko djevojke. Muškarci, za koje tvrdi da ih ranije nije vidio, uskoro su počeli pucati. 

Ubijeni su Ed Christina i LaDarius Philips. Ranjen je i Eric Mack, ali vjeruje se da njegove ozljede nisu opasne po život. 

Policija još traga za napadačem, a u pokušaju da zaštite mjesto zločina podigli su šator dok forenzičari obavljaju istragu. Stanarima ostalih stanova zabranjeno je da napuštaju domove ili da se vraćaju u njih dok traje istraga. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_110728 10.06.2012.

    E, to je fatalna žena!

  • Sreca 10.06.2012.

    pa nemoraju se ni cuditi, kod njih mozes na svakom cosku tek tako kupiti oruzje...

  • superhik 11 10.06.2012.

    ti ameri stvarno nisu normalni,imaju oružija ko u priči,ako izbije kakav građanski rat kod njih pa oni će se sami međusobno da potamane...

Komentiraj...
Vidi sve komentare