To je to što me zanima!

U pucnjavi pred sudom dvije žene ubijene, a dvojica ranjena

Mrtav je i strijelac, a nejasno je je li se napadač sam ubio ili ga je ubila policija. Napadač je vatru otvorio u sudnici u Wilmingtonu, a jedna od ubijenih mu je žena
Vidi originalni članak

Dvije žene su ubijene kada je u ponedjeljak napadač otvorio vatru u sudnici u Wilmingtonu u Delawareu, obavijestila je tamošnja policija. Mrtav je i strijelac, dok su dva policajca ranjena. Jedna od ubijenih žena bila je supruga napadača, a nejasno je je li se napadač sam ubio ili ga je ubila policija. Policija još utvrđuje identitet napadača i žrtava, a pucnjava je počela u jutarnjim satima kada su zaštitari na ulaznim vratima zaustavili napadača.

Deseci policijskih automobila okružili su područje te su ogradili okolne ulice, a na mjestu događaja su i vozila hitne pomoći i vatrogasci, piše USA Today.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ruuddude 12.02.2013.

    jel i sva ta pucnjava zbog lošeg seksualnog odgoja gđo Reisman?? ili je zbog načina života kojeg nije briga za bližnje svoje?

  • koza 11.02.2013.

    Da smo i mi tako naoružani svaki dan bi se ubijali...Zamislite kad vam neki kreten digne živce ,da vam se pri ruci nađe pištolj ili kalašnjikov ili dobra sačmarica....Ma bar bi dva u zrak da se klip*na prepadne.... Prije nekog vremena vojnik se vratio iz Afganistana i neki ga je čovjek napao zbog parkinga...Pištolj je bio pri ruci i vojnik ga je napucao...Vjerojatno mu je kasnije bilo žao,ali poslije jajanja nema kajanja....

  • jojneznam 11.02.2013.

    da da napadač se u SAD uvjek sam ubije..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare