To je to što me zanima!

U Puli danas dan žalosti za ubijenu obitelj Voškion

Policijski istražitelji i istražni sudac, užasnuti krvavim prizorom na poprištu zločina, bili su šokirani. Svima im je potebna psihološka pomoć
Vidi originalni članak

Pulski monstrum Damir Voškion, koji je na najsvirepiji način u četvrtak uvečer šiljastim čekićem i pištoljem ubio oca, brata, njegovu ženu i njihove dvoje male djece, po naredbi istražnog suca Županijskog suda u Puli, Svetislava Vujića, u subotu uvečer je prebačen u Zatvorsku bolnicu u Zagrebu.
Deseci policijskih istražitelja i njihovih rukovoditelja iz istarske policije, užasnuti krvavim prizorom na poprištu zločina, bili su šokirani. Istražni sudac Vujić koji je vodio očevid, napuštajući mjesto zločina nešto iza pola noći, bio je blijed kao krpa. Svima njima potebna je psihološka pomoć, no za sada se o tome ne razmišlja.
Od petero članova ubijene obitelji Voškion, Puljani će se oprostiti u ponedjeljak u 15 sati na Gradskom groblju u Puli. Ponedjeljak je u Puli proglašen danom žalosti. Zastave će biti na pola koplja, a otkazane su sve zabavne i javne priredbe u gradu.
Ubojičina bivša supruga Radmila Manin s njihovim zajedničkim 16-godišnjim sinom Valdijem povukla se u sebe, doznajemo od njezine majke Zore.
Stojan Petković, otac ubijene Nataše, pozvao je sve ljude koji žele poslati vijenac na grob ubijenih članova obitelji Vaškion da novac doniraju Odjelu psihijatrije pulske bolnice kako bi se liječili oboljeli i ubuduće, možda, izbjegle ovakve tragedije. Podsjetimo, Damir Voškion nekoliko posljednjih mjeseci posjećivao je psihijatre jer je mislio da ga obitelj truje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Oscar13 12.11.2007.

    I ZA TO SVE SAMO 40 GODINA ZATVORA MOZE DOBIT???*??TO ISPADA 8 GODINA PO UBIJENOM????JADNO NASE PRAVOSUDE!!!!PA UBIO JE DIJETE STARO 63 DANA I ZA TO 8 GODINA ZATVORA(U PROSIJEKU NARAVNO AKO DOBI MAKSIMALNU KAZNUZA SVE 40 GODINA)NEDA NAMA BOG AKO POZIVI TIH 40 GODINA STICI CE JOS KOGA MAKNUT SA CESTE!!!STO POLICAJCU SLUCAJNO PET SEST PUTA NIJE OPALIO PISTOLJ!!PA GA MAKNO????

  • hajduk1903 11.11.2007.

    hehe koja kretenska drzava, pustite ga vanka nek ubije jos koga pa ga onda osudite, majku van jeben nesposobnu

  • Splićo 11.11.2007.

    Ostao sam bez teksta...vijest me šokirala i zapitao sam se kakvi sve ljudi žive među nama,kakve zvijeri...gdje su institucije kad ih trebaš,zašto te već toliko puta prozvane institucije ne rade svoj posao,posao za koji su plaćeni?!Sramite se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare