Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Puli danas dan žalosti za ubijenu obitelj Voškion

Policijski istražitelji i istražni sudac, užasnuti krvavim prizorom na poprištu zločina, bili su šokirani. Svima im je potebna psihološka pomoć

24sata
Foto: 24sata
3 komentara

Pulski monstrum Damir Voškion, koji je na najsvirepiji način u četvrtak uvečer šiljastim čekićem i pištoljem ubio oca, brata, njegovu ženu i njihove dvoje male djece, po naredbi istražnog suca Županijskog suda u Puli, Svetislava Vujića, u subotu uvečer je prebačen u Zatvorsku bolnicu u Zagrebu.
Deseci policijskih istražitelja i njihovih rukovoditelja iz istarske policije, užasnuti krvavim prizorom na poprištu zločina, bili su šokirani. Istražni sudac Vujić koji je vodio očevid, napuštajući mjesto zločina nešto iza pola noći, bio je blijed kao krpa. Svima njima potebna je psihološka pomoć, no za sada se o tome ne razmišlja.
Od petero članova ubijene obitelji Voškion, Puljani će se oprostiti u ponedjeljak u 15 sati na Gradskom groblju u Puli. Ponedjeljak je u Puli proglašen danom žalosti. Zastave će biti na pola koplja, a otkazane su sve zabavne i javne priredbe u gradu.
Ubojičina bivša supruga Radmila Manin s njihovim zajedničkim 16-godišnjim sinom Valdijem povukla se u sebe, doznajemo od njezine majke Zore.
Stojan Petković, otac ubijene Nataše, pozvao je sve ljude koji žele poslati vijenac na grob ubijenih članova obitelji Vaškion da novac doniraju Odjelu psihijatrije pulske bolnice kako bi se liječili oboljeli i ubuduće, možda, izbjegle ovakve tragedije. Podsjetimo, Damir Voškion nekoliko posljednjih mjeseci posjećivao je psihijatre jer je mislio da ga obitelj truje.

Možda vas zanima i ovo:
Message