To je to što me zanima!

U Puli pijana žena autom udarila troje i pobjegla

Pijana žena automobilom je u Dobrilinoj ulici u Puli u nedjelju oko 5 sati ujutro udarila troje mladih pješaka. Policija joj je izmjerila 1,51 promil alkohola.
Vidi originalni članak

Pijana I.H. (24) iz Raše autom je u Dobrilinoj ulici u Puli u nedjelju u 5.10 sati pokosila troje mladih koji su hodali nogostupom. Policija joj je izmjerila 1,51 promil alkohola. Mladić E. P. (25) i dvije djevojke (24 i 23) lakše su ozlijeđeni i prebacili su ih u bolnicu.
- Čuo se vrisak oko pet ujutro. Moj sin koji radi kao zaštitar prvi je došao pomoći ozlijeđenima. Mladić je najviše nastradao jer je skočio da pomogne djevojkama. Žena koja ih je zgazila odmah je autom pobjegla i ostavila ih ozlijeđene i krvave. Svi su bili u šoku zbog toga - kazala je jedna zaposlenica u rock klubu Uljanik.  Policija ju je našla u Labinu sat vremena kasnije. Nogostup osiguravaju stupići, koji su pomogli da ne dođe do fatalnih posljedica. Na mjestu nesreće još su vidljivi tragovi krvi ozlijeđenih. Dežurni liječnik pulske bolnice dr. Fedel kazao je da je mladić zadržan u bolnici zbog ozljeda.
- Ima natuke po cijelom tijelu i mogući prijelom. Zadržan na opservaciji, a još ne znamo jesu li ozljede lakše ili teže. Djevojke su nakon pružene liječničke pomoći puštene kući. Na sreću, nitko od njih nije životno ugrožen - kazao je dr. Fedel.



Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kusirica 01.02.2009.

    E drag moja novinarka, da su hodali nogostupom i nebi ih bas mogla pogodit ili zahvatit s ni jednim porusenim stupicem koji brani nogostup! U redu da je bola pijana; no kakvi su bili i pjesaci!!!!!! Koji su po kolniku hodali?

  • pikovit 01.02.2009.

    Izgleda da je to sad u trendu pobjeci sa mjesta nesreca,ako je ikako moguce!

  • user_25460 01.02.2009.

    Ne piti alkohol i vozit!!!Kad će ljudi više naučit?

Komentiraj...
Vidi sve komentare